promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyesen tornázik a karanténban Puskás Peti és Dallos Bogi
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy sérülés lett a vége.

Ha meg kellene választani Magyarország legcukibb sztárpárját, akkor jelenleg Puskás Peti és Dallos Bogi kapná ezt a címet. Nagyon egymásra találtak, és az előbbi annyira szerelmes, hogy egy laza, ám annál mélyebb dalt írt a kedvesének. A szöveg könnyed, a zenébe meg abszolút nem lehet belekötni, mivel a retró hullámvasutat lovagolja meg a '80-as évek szinti-pop stílusával. Külföldön nagyon tombol ismét ez a műfaj, de a hazai közönség is simán be tudja fogadni.

Az X-Faktor zsűritagjai a karantén alatt még jobban el tudtak mélyülni egymásban. Megy a közös sütés, főzés, virágültetés, filmezés, de ahogy látjuk, még a tornát sem hanyagolják el. Utóbbit is megpróbálják közösen csinálni, de ez most elég rosszul sült el.

Peti és Bogi egy elég nehéz tornagyakorlatot akartak bemutatni, de hát egy kisebb sérülés lett a vége. Az énekesnő nem nagyon tudta magát tartani, de annyi erő azért volt benne, hogy normálisan a földre huppanjon, azonban a nyakát biztosan fájlalni fogja egy darabig. Még jó, hogy nem lett belőle komolyabb baj.

Mit gondoltok, ti ki fogjátok próbálni a gyakorlatot otthon a párotokkal? Csakis saját felelősségre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás