Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Catherine Zeta-Jones 17 éves lánya még az anyjánál is szebb? – videó

Catherine Zeta-Jones 17 éves lánya még az anyjánál is szebb? – videó

Színes

Catherine Zeta-Jones 17 éves lánya még az anyjánál is szebb? – videó

Színes

Baranyecz János 11:21

A fiatal Carys most ünnepelte a születésnapját, ezért a világsztár édesanyja megosztott róla egy videót, amin látni, hogy fantasztikusan gyönyörű nő lett belőle.

Hollywood egyik legnagyobb korkülönbséggel rendelkező sztárpárja (25 évről van szó), Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones már két évtizede élnek boldog házasságban, és született is két gyermekük, akik közül a fiatalabb, a Carys Zeta Douglas nevű lányuk a napokban lett 17 éves.

Igaz, hogy a koronavírus-járvány miatt most nem igazán tudták megünnepelni a jeles eseményt, de a büszke anyuka kirakott egy videót Carysről, ami szinte sokkolta a világot, ugyanis kiderült, hogy az ifjú hölgy talán még a meseszép édesanyjánál is szebb. Ezt írta Catherine Zeta-Jones a szösszenet mellé:

„Carys 17 éves lett. Mekkora örömöt jelentettek számomra ezek az évek. Mindig bámulatos vagy, és az irántad érzett szeretetem végtelen.”

Itt látható a videó a mindössze 17 éves Carysről, aki biztos, hogy még rengeteg helyen fog szerepelni, és akár még követheti is a szülei útját, és híres színésznő lehet belőle:

Borítókép: Carys és Catherine Zeta-Jones / today.com