promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját magának húzta ki a fogát egy férfi a karantén alatt
Borítókép:  BBC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mutatjuk mekkora fogat sikerült kihalásznia!

Angliában járunk, ahol a Brit Fogorvosok Szövetsége már jelezte, hogy problémák lesznek az ellátással a járvány alatt. Meg is történt a baj, az egyik férfinak pedig már annyira erős fájdalmai voltak, hogy a saját kezébe kellett vennie a dolgokat.

A33 éves Billy Taylor nem tudott eljutni a sürgősségi fogászatra, de nem a fájdalmai miatt, hanem azért, mert nem fogadták.

„A fájdalmaim egyre csak erősödtek, de a legijesztőbb az volt, hogy az arcom egész baloldala felduzzadt. Gyakorlatilag félóránként egyre nagyobb lett. A végén már úgy néztem ki, mint az Elefántember”

mesélte Billy a BBC-nek, aki elkezdett pánikolni azon, hogy ha a gyulladás esetleg feljut az agyáig, és komolyabb gondokat okozhat.

A férfi végül az internetet hívta segítségül, és saját maga húzta ki a fogat egy kombinált fogóval. Az érzéstelenítő whisky volt, pedig már nyelni is alig tudott. A 11 éves fia volt mellette, ha netalán elájulna.

A küzdelem másfél órán keresztül tartott, és Billy azt mondja, hogy em ajánlja senkinek, hogy ezt utána merje csinálni.

Közben igyekeznek mindent bevetni, hogy a fogászati sürgősségi ellátó központok állandóan működni tudjanak a koronavírus-járvány alatt, és több ilyen ne fordulhasson elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás