Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Leszámolásba kezdett Harry herceg és Meghan Markle

Leszámolásba kezdett Harry herceg és Meghan Markle

Színes

Leszámolásba kezdett Harry herceg és Meghan Markle

Színes

HZS 18:33

Harry herceg és Meghan Markle új életet kezdett, ennek pedig része az is, hogy új szokásokat vezetnek be. Ezek közül az egyik az, hogy mostantól nem nyilatkoznak a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének.

Jelenleg Los Angelesben él a brit királyi családtól különváló Harry herceg és Meghan Markle, gyerekükkel, Arcihe-val. Az új élethez pedig új szabályok, pontosabb új médiakapcsolati-politika tartozik. Ennek részleteiről küldött levelet a pár a Daily Mail, a The Sun, a Daily Mirror és a Daily Express szerkesztőségének – írja a Financial Times. A közleményben Harry herceg és Meghan Markle kijelenti, 

hogy a felsorolt lapoknak nem hajlandóak a jövőben nyilatkozni. 

Az írásban kiemelik, hogy a szabad sajtó – amelynek elsődleges feladata és kötelessége az, hogy a valóságot jelenítse meg – a demokrácia alappillére.

„Ez a szabályozás nem a kritika elkerüléséről szó, vagy épp riportok cenzúrázásról. A médiának minden joga van beszámolót vagy véleményt megjeleníteni Sussex hercegéről és hercegnéjéről, legyen az jó vagy rossz. Mindez azonban nem alapulhat hazugságon”

– teszik hozzá.

Borítókép: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP