promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dukai Regina lebuktatta magát, veszélybe került a magánélete
Borítókép:  Dukai Regina / conora.cafeblog.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű modell és énekesnő leleplezte a kapcsolati státuszát, és komoly dolgot árult el a szerelméről.

A „Csak szeress vagy menj tovább” és a „Befogom a szám” modellként és műsorvezetőként is tevékenykedő énekesnője, Dukai Regina elég rendesen jelen van a magyar social media felületeken, hiszen csak instán 372 ezer követővel rendelkezik, de a magánéletét mégis sikerült egészen eddig titokban tartania.

Csupán szép hétvégét akart kívánni a rajongóinak, akiket nagyon foglalkoztatott, hogy vajon honnan van a fenti képen látható gyönyörű ágynemű, mire Dukai Regina a semmiből közölte, hogy a párja nagymamájától kapta. Erre persze egyből ráugrottak, és sokan szerettek volna többet tudni a szerencsés emberről, de Regina gyorsan meghúzta a határt:

„Régóta van párom, de postolni nem fogok róla. Egyrészt nem ismert ember és nem is szeretne az lenni, másreszt pedig tanulva a múltamból, szeretném megőrizni a magánéletemet magánéletnek.”

Mivel elárulta, hogy van szerelme, így komoly veszélybe került a féltve őrzött magánélete, hiszen most egyre többen akarják majd kideríteni a kilétét, és a kommentekben is rengetegen faggatták őt. Szerencsére a támogatásukat is elég sokan kifejezték, és tiszteletben tartják Regina döntését, így jó eséllyel nem lesz komolyabb következménye az elszólásnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás