Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, mikor nyit újra az IKEA

Kiderült, mikor nyit újra az IKEA

Színes

Kiderült, mikor nyit újra az IKEA

Színes

Baranyecz János 14:14

Az IKEA pár hete zárta be az üzleteit a koronavírus-járvány miatt, de már tudják, hogy mikor térhetnek vissza.

A világméretű járvány miatt rengeteg boltot bezártak vagy korlátoztak, hiszen az egészségünk érdekében ezzel akarják elkerülni a tömeges érintkezést, meg persze ebben a szorult helyzetben máshogy költenek az emberek. Ez a legnagyobbakat is érinti, így például a svéd IKEA is ideiglenesen lehúzta a rolót.

Sokak kedvenc bútor- és dekor áruháza három helyen van jelen Magyarországon, és mindegyik egység bezárt március 21-től. Az online rendelés limitált számban ugyan, de jelenleg is elérhető a vásárlók számára, az MTI információi alapján viszont hamarosan újra nyitva lehet az IKEA, és minden visszatérhet a régi kerékvágásba.

A legtöbb IKEA-t birtokló Ingka Csoport vezetője elmondta, hogy a terveik szerint májusban megkezdik az európai üzletek újranyitását.

Az még nem derült ki, hogy pontosan melyik országokban, és mikor, így azt sem tudjuk, hogy ez nálunk is érvényes, vagy sem. Jesper Brodin azt is elárulta, hogy a márciusi zárások óta 60 százalékkal esett vissza az eladásuk, viszont az online rendelések a duplájukra nőttek, ami jelenleg a bevétel nagyjából felét teszi ki. Reménykedhetünk abban, hogy csak akkor nyitnak ki, amikor tényleg minden biztonságos lesz az emberek számára, és nem kell félnünk attól, hogy tovább romlik a járványhelyzet.

Borítókép: portfolio.hu