promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mikor nyit újra az IKEA
Borítókép:  portfolio.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az IKEA pár hete zárta be az üzleteit a koronavírus-járvány miatt, de már tudják, hogy mikor térhetnek vissza.

A világméretű járvány miatt rengeteg boltot bezártak vagy korlátoztak, hiszen az egészségünk érdekében ezzel akarják elkerülni a tömeges érintkezést, meg persze ebben a szorult helyzetben máshogy költenek az emberek. Ez a legnagyobbakat is érinti, így például a svéd IKEA is ideiglenesen lehúzta a rolót.

Sokak kedvenc bútor- és dekor áruháza három helyen van jelen Magyarországon, és mindegyik egység bezárt március 21-től. Az online rendelés limitált számban ugyan, de jelenleg is elérhető a vásárlók számára, az MTI információi alapján viszont hamarosan újra nyitva lehet az IKEA, és minden visszatérhet a régi kerékvágásba.

A legtöbb IKEA-t birtokló Ingka Csoport vezetője elmondta, hogy a terveik szerint májusban megkezdik az európai üzletek újranyitását.

Az még nem derült ki, hogy pontosan melyik országokban, és mikor, így azt sem tudjuk, hogy ez nálunk is érvényes, vagy sem. Jesper Brodin azt is elárulta, hogy a márciusi zárások óta 60 százalékkal esett vissza az eladásuk, viszont az online rendelések a duplájukra nőttek, ami jelenleg a bevétel nagyjából felét teszi ki. Reménykedhetünk abban, hogy csak akkor nyitnak ki, amikor tényleg minden biztonságos lesz az emberek számára, és nem kell félnünk attól, hogy tovább romlik a járványhelyzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás