promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van 5 perced? Élvezz együtt az egykori tinisztár brutálszexi villantásaival – videó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ebben a filmben semmit nem bíztak a véletlenre, pár évvel az Amerikai Pite után, szexi tinilányok minden mennyiségben. Öt percben a legbevállalósabb jelenetek.

Április 18-án, szombat este 23 óra 15 perckor a SuperTV2-n egy örök klasszikus kerül képernyőre, a magyarul Szüzet szüntess névre keresztelt tinivígjáték, amely bővelkedik sikamlós jelenetekben is.

Tiniként alapvető biológiai változások következnek be tesünkben, és erre a film is reflektál, az Amerikai pite tetralógia műfajt teremtett, majd a 2000-es években sorra jöttek a hasonló témákat feszegető alkotások.

A műfaj amúgy az 1950-es évek végén szökkent szárba, ez persze nem mellékes Amerika gazdagodásától, a középosztály egyre gyarapodó tömegétől sem. A gyerekkor- és a felnőttkor közé bejött egy átmeneti korszak, a tinikor, amelyben már a srácok és lányok megtapasztalják a relatíve szabadságot (egyre gazdagodó szüleiktől kaptak zsebpénz, amiből rengeteget költöttek mozira, és erre Hollywood is felfigyelt), de még nem kell nagy fajsúlyú kérdésekről felelős döntéseket hozniuk, hanem élhetik saját kis világukat, ahol természetesen mindig vannak problémák.

Kevesen tudják, de az egyik legkiválóbb coming-of-age filmet a Star Wars-ot is jegyző George Lucasnak köszönhetjük, aki 1973-ban készítette el az American Graffiti című művét.

Aki szombaton lemarad, megnézheti a filmet még április 21-én (SuperTV2, 22.20) és 22-én (Moziverzum 1.25) is.

Egy kis ízelítő a legjobb jelenetekkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás