Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kórházba került a Szomszédok legendája

Kórházba került a Szomszédok legendája

Színes

Kórházba került a Szomszédok legendája

Színes

HZS 15:45

A Szomszédok sorozattal ismertté váló Csűrös Karola színésznő otthonában kapott trombózist, azonnal kórházba is szállították.

„Való igaz, jelenleg is a Semmelweis Klinikám fekszem, korábban Honvédból szállítottak ide. Valószínűleg a korábbi térdproblémáimból adódó kevés mozgás miatt alakulhatott ki a vérrög. Szerencsére jobbak a leleteim, a napokban haza is mehetek, ha minden igaz" 

– erősítette meg Csűrös Karol a Bors azon információját, miszerint trombózis miatt (ami akár halálos is lehet) kórházba kellett szállítani. Mint azt a Szomszédokból jól ismert, 83 éves színésznő elárulta: rettenetes a járvány, csak a súlyos esetek maradnak a kórházban, miközben mindenki fél a vírustól. 

„A menyem és unokáim viselik majd gondomat, vásárolnak be nekem, hoznak könyveket, ami rendkívül figyelmes tőlük. A barátaim természetesen most is velem vannak, mint a térdtörésem idején is. Korábban igyekeztünk összejönni egy ebédre Pásztor Erzsivel és Tóth Enikővel, most a helyzet miatt csak telefonon tudunk beszélgetni és tartani egymásban a lelket”

– mondta azzal kapcsolatban a bulvárlapnak, hogy mi vár rá, ha hazamegy.

A színésznő nehéz időszakot él át: hiszen láb- és csontproblémákkal is küzd, és tavaly elvesztette férjét, Horváth ádámot.

Borítókép: Blikk