promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi bomba formában van: megvillantotta szálkás hasizmát – videó
Borítókép:  Schobert Norbert / kisalfold.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország viszonylag sűrűn botrányokba keveredő fitneszguruja, Schobert Norbert most egy olyan videót osztott meg az emberekkel, amin jól látszik, hogy milyen büszke a testére.

Schobert Norbi az utóbbi időben tett pár elég érdekes megjegyzést, ezzel pedig sok embert magára haragított, ami állítólag még az üzletnek is megártott. Ez őt viszont most nem igazán érdekli, hiszen nagyon a lelkén viseli a járvány miatt az országra nehezedő gondokat, és valószínűleg ő is egy kis pozitivitást keres az életben.

Az új videója alapján pedig meg is találta azt, és tényleg van minek örülnie. Mint mindenkinek, neki is vannak céljai, ő pedig büszkén osztotta meg a követőkkel, hogy elérte a sajátját, ráadásul mindezt egy látványos kis szösszenettel tette meg:

Ezt írta mellé Norbi:

„Volt egy fogadalmam. Tavaly a 49-be 84 kilóval léptem. Leeresztettem, mint sokan ekkor. Aztán Update Keto és edzés. Most 69-el lépek az 50-et tölteni. Ez a 24 éves Aerobik Norbi súlyom. Fiatal már nem leszek, szép sem. Fotót sem rakok, mert azt mondják photoshop, de szeretnék hitet és reményt adni, hogy Te is dacolhatsz a súllyal, a korral. Csak erről szól és tisztán. Soha ne engedd el!”

A videón valóban jól látszik, hogy olyan remek formában van Norbi, amit még a fiatalok is megirigyelnének, szóval nem mondhatjuk azt, hogy bort iszik, vizet prédikál, hiszen a saját teste alapján beválnak a fogyási tanácsai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás