promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson elárulta, hogy kik a kedvenc akcióhősei, és Chuck Norris nincs köztük
Borítókép:  Dwayne Johnson / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jumanji-széria sztárja, Dwayne Johnson jelenleg az egyik legnagyobb akcióhős (szinte szó szerint), és most megosztotta a rajongóival, hogy melyik színészek voltak rá nagy hatással gyerekkorában.

A hollywoodi izompacsirta, Dwayne Johnson sokak egyik kedvencévé vált az utóbbi években, hiszen a kigyúrt teste a 80-as, 90-es évek akcióhőseire emlékeztet, illetve a filmjeire jellemző, hogy teljesen kikapcsolnak minket, és inkább a látványra mennek rá, mint a történetre. Talán egyenesen ki is jelenthetjük, hogy ő manapság a legsikeresebb akciósztár.

És mivel Dwayne Johnson az izmos színészek egy újabb generációját képviseli, ezért a rajongóival elég mély kapcsolatot ápol a social media platformjain, így most a MovieWeb értesülései szerint egy Insta-videóban árulta el az emberek számára, hogy kik voltak kölyökként az ő kedvenc akcióhősei, akik nagy hatással voltak rá:

„Gyerekként a kedvenc akcióhősöm többek között Harrison Ford volt, főleg, miután láttam őt a Star Warsban és A birodalom visszavágban, meg Indiana Jonesként Az elveszett frigyláda fosztogatóiban. Szeretem még Stallonét. Szeretem még Schwarzeneggert. Szeretem Clint Eastwoodot pár korábbi filmjében. És még... lássuk csak... Steve McQueent, Charles Bronsont, szóval a férfiakat, akik kőkemények voltak”

– mondta Dwayne Johnson, aki érthető választásokat árult el nekünk, de azért felmerülhet, hogy miért hiányzik a listájáról mondjuk Kurt Russell, Mel Gibson, vagy az ikonikus Chuck Norris. Még így is érezni azért rajta és a munkásságán, hogy ezek a színészek tényleg inspirálták őt, és talán méltó utódjuknak nevezhető a Halálos iramban-sorozat sztárja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás