promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reviczky Gábor a koronavírusról: „Nem hiszem, hogy túlélném”
Borítókép:  Reviczky Gábor / origo.hu (Polyák Attila)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás hanggal rendelkező színművész elárulta, hogy milyen esélyeket lát magának a koronavírussal szemben, és hogyan is telnek a hétköznapjai a karanténban.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, Reviczky Gábor az utóbbi évtizedekben rengeteg legendás szerepben volt látható, de az emberek többsége talán a hangját ismeri a legjobban, hiszen azt már számos klasszikus filmben kölcsönözte a legnagyobb sztároknak, mint például Robert De Niro, vagy Jack Nicholson.

A Bors információi alapján a színész sokunkhoz hasonló módon a járvány miatt önkéntes karanténba vonult gyermekeivel és feleségével, hiszen nagyon komolyan veszi a dolgot, és már egy hónapja ki sem mozdult otthonról. Ez elég megterhelő sokaknak, Reviczky Gábor pedig elmondta, hogy mi hiányzik neki a normál életéből a legjobban, illetve, hogy miért is tartja be ilyen szigorúan a szabályokat:

„Imádok horgászni és ez nagyon hiányzik, meg a horgásztársam is, de nem lehet mit tenni, most nem szabad. 71 évesen vagyok, erős dohányos, szóval pontosan abba a csoportba tartozom, akik a legveszélyeztetettebbek, és azt gondolom, nem lenne sok esélyem a vírussal szemben, nem hiszem, hogy túlélném. Az én tüdőm már nem bírná a lélegeztetőgépet.”

Ezek után azt is elárulta, hogy szerinte miért jelent meg a koronavírus, és valójában mi is állhat mögötte:

„Azt gondolom, a természet visszavágott, mert az ember annyira lerombolta már. De a történelem során megfigyelhető, hogy visszatérőek ezek a pusztítások, s korántsem véletlenek.”

Érdekes gondolat, és lehet, hogy sokan egyet fognak érteni Reviczky Gáborral, de jelenleg az a legfontosabb, hogy kihozzuk a mostani helyzetből a maximumot, és ezzel ő is így van, ráadásul a terveit is megosztotta az emberekkel:

„Most tudtam először belekóstolni, milyenek is a nyugdíjas évek, és be kell valljam, nagyon élvezem. De ettől függetlenül nagyon várom, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba, és szabadúszó színészként újra színpadon állhassak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás