promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gesztesi család bezárkózott, egy régi barátból sem kérnek
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Mindenki megváltoztatta a telefonszámát, elzárkóznak mindentől és mindenkitől” – mondta Galambos Lajcsi azzal kapcsolatban, hogy a Gesztesi család kizárta őt az életükből.

Január elején elhunyt Gesztesi Károly. A színművészt sokan szerették, különösen egykori jó barátja, Galambos Lajcsi, akit azonban kizárt életéből a Gesztesi család. Erről maga Lajcsi beszélt a Borsnak, ahogy arról is szót ejtett emlékdíjat alapítana barátja tiszteletére.

„Próbáltam tartani Karcsi családjával a kapcsolatot, de úgy látszik, hogy ez nem működik. Nem tudom, miért... Senkivel nem kívánnak kapcsolatba lépni, de velem biztosan nem. Mindenki megváltoztatta a telefonszámát, elzárkóznak mindentől és mindenkitől, én pedig nem szeretnék lenni púp a hátukon. Osztozom a fájdalmukban, hiszen engem is rettentően megrázott Karcsi halála”

– fogalmazott Lajcsi a bulvárlapnak.

Egyúttal nem érti, hogy miért akarja a család kisajátítani Gesztesi Károlyt, sokkal inkább gondozni kéne a szellemi örökségét. Épp ezért szeretne egy Gesztesi Károly-emlékdíjat létrehozni, s ezzel támogatni a művészeket. De arra is kitért Lajcsi, hogy nagyon fáj neki, hogy nem tudja felköszönteni egykori barátját, hiszen mindkettejüknek fontosak voltak a születésnapok.

„Negyvennégy évig voltunk barátok, még most is nehéz múlt időben beszélnem róla. Különleges kapcsolat volt közöttünk, úgy fogadtuk el a másikat, ahogy van, hogy úgy mondjam, éreztük egymás lelkét”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás