Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így nézett ki tiniként Bódi Margó és Guszti – fotó

Így nézett ki tiniként Bódi Margó és Guszti – fotó

Színes

Így nézett ki tiniként Bódi Margó és Guszti – fotó

Színes

BTP 19:49

Egészen biztosan le fog esni az állad a képtől.

A karantén alatt számok kihívás terjed a celebek körében, és hát a többség be is vállal sok mindent, mivel ez is fokozza a népszerűségüket a közösségi médiában. Mihalik Enikő például attól sem riadt vissza, hogy egy szál bugyiban kézenálljon, de Tom Holland és Jake Gyllenhaal is csinált hasonlót, persze ők inkább a felsőtestüket mutatták meg, nem az alsót.  

Az egyik legaranyosabb kihívás az volt a sztárok körében, hogy a karantén alatt elő kellett keríteniük egy gyerekkori fotót magukról. Ez jó otthoni elfoglaltság volt mindenkinek, mivel a celebek tudtak kicsit nosztalgiázni, míg a rajongók láthatták kicsiben is a kedvenceiket.

Bódi Margó és Bódi Guszti már nagyon régen együtt vannak, és élő bizonyítékai annak, hogy milyen egy kiváló és kitartó házasság, mivel a mai napig egymásba vannak bolondulva. Margó ennyit írt a közösségi oldalán a képhez:

„Volt egyszer egy Vadnyugat!(régi fotó 1976)”.

Szóval egy 44 éves képről beszélünk, amikor még udvaroltak egymásnak. Gyerekkori szerelemből lett örök szerelem, mert Margó 14, míg Guszti 17 éves volt, amikor találkoztak. Azóta már nem csak gyerekeik, hanem unokáik is vannak.

Margó és Guszti régen, és most:

Borítókép: Blikk/Járai László