Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

12 újabb haláleset történt Magyarországon, már 1579 koronavírusos van

12 újabb haláleset történt Magyarországon, már 1579 koronavírusos van

Színes

12 újabb haláleset történt Magyarországon, már 1579 koronavírusos van

Színes

Baranyecz János 09:09

Itthon is folyamatosan nő a koronavírus-fertőzöttek száma, és sajnos a halálesetekből is csak egyre több van.

A hivatalos adatok szerint ma reggelre már 1579 főre nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, de ennél jóval több ember érintett, hiszen sokan nem is tudják magukról, hogy betegek, és veszélyt jelentenek másokra. Többek között ezért is kérik a lakosságot arra, hogy mindenki maradjon otthon, és kerülje a tömeget.

12 újabb beteg hunyt el a koronavírus miatt, ezzel összesen 134-re nőtt a halálos áldozatok száma, de 192 embernek sikerült meggyógyulnia. A Pesti úti idősek otthonában már 212 fertőzött van, és 13-an haltak meg.

„A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus.  A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat, amelyeket a kormány határozatlan időre meghosszabbított. Különösen kérjük a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött”

Borítókép: Illusztrációaa / Photo by Fusion Medical Animation on Unsplash