promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apa lesz a Harry Potter népszerű sztárja
Borítókép:  Rupert Grint / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ron Weasley-t alakító Rupert Grint hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan megszületik az első gyermeke.

J. K. Rowling nagysikerű könyvei alapján 2001-ben készült el az első Harry Potter-film, amiben három kis varázsló, Harry, Ron és Hermione kalandjait ismerhettük meg. Az utóbbi közel 20 évben a három gyermekszínészből ketten nagy filmsztárok lettek, de a harmadiknak is van miért örülnie.

Igaz, hogy a Ron Weasley-t alakító, alapból elég népszerű Rupert Grintnek nem olyan sikeres a pályafutása, mint a két barátjának, de így is láthatta őt a közönség például a Blöff című kultfilm sorozatverziójában, és folyamatosan dolgozik. Most a JustJared számolt be arról, hogy hatalmas boldogság érte őt, és a párját:

Rupert Grint és a szerelme pár várandós lesifotó után hivatalosan is megosztották az emberekkel, hogy hamarosan megszületik az első közös gyermekük.

A 31 éves színész és a 28 éves barátnője, Georgia Groome már 2011 óta járnak, és mondhatni elég privát a kapcsolatuk. Pontosan emiatt sem lehet meglepő az, hogy ebben az örömteli helyzetben is azt kérték, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket. Ezek alapján pedig úgy látszik, hogy továbbra sem szeretnének mindent a nyilvánosság orrára kötni, pedig az ilyesmit a legtöbb celeb addig lovagolja, ameddig csak lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás