promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feszültség és düh – egymásnak esett az Exatlon Hungary két szépsége
Borítókép:  tv2.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kezd eldurvulni a helyzet a Kihívók két női versenyzője között.

A tv2-n futó Exatlon Hungary szinte minden nap történik valami olyasmi, ami felbolygatja a versenyzők életét. A hét elején egy pletyka tartotta lázba a játékosokat, hiszen sokan azt hitték, hogy Pap Dorci összejött az egyik Bajnokkal.

Majd következett a hét közepe, amikor Palik László állt a versenyzők elé egy olyan információval, ami alapjaiban változtatta meg a játékot.

Ilyen előzmények után érkeztünk el oda, hogy Dorci nagyon kiakadt Bogira, aki viszont szintén mérges lett csapattársára, és annak stílusára, így elképesztő vita kerekedett a pálya szélén a két Kihívó között:

– Szállj már le a földre?
– Én? Vedd már észre, hogy beszélsz?

Majd kiderült, hogy mindkét lánynak fájt hasa, ám míg Bogi játszott, addig csapattársa nem, erre Dorci a következőket mondta:

„Kezd egy kicsit betelni a pohár. Nem fogom ám mindig befogni a számat, meg fejet hajtani. Mert meguntam és elegem van belőled.”

A villában tovább folyt a verbális adok-kapok:

Az aktuális játék után Pap Dorci Derzsi Vikinek és Adunak mesélt arról, miért nem bírta tovább, hogy hallgasson Bogiról alkotott véleményéről. Hogy mit szólt Dorci két társa, azt az alábbi videóból megtudhatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás