Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bruce Willis szinte teljesen kopaszra nyírta a lányát a karanténban – videó

Bruce Willis szinte teljesen kopaszra nyírta a lányát a karanténban – videó

Színes

Bruce Willis szinte teljesen kopaszra nyírta a lányát a karanténban – videó

Színes

Baranyecz János - 2020.04.10. 15:15

A Die Hard sztárja most az exfeleségével és a közös, felnőtt gyerekeikkel van önkéntes karanténban, és úgy tűnik, hogy megtalálták a tökéletes elfoglaltságot.

A 65 éves Bruce Willis többek között a Die Hard-filmek segítségével lett igazi akcióhős, de úgy látszik, hogy még a legendás John McClane-t is meg tudja félemlíteni valami, hiszen a színész jelenleg is önkéntes karanténban van a koronavírus-járvány miatt.

Ebben csupán annyi a furcsaság, hogy nem a mostani feleségével tölti a bezártságot, hanem az exfeleségével, Demi Moore-ral, és a közös lányaikkal. Ebbe állítólag nem kell bele látnunk semmit, de az biztos, hogy jól elvan a kis család, hiszen most például szinte kopaszra nyírták egy fotó kedvéért a Tallulah nevű gyermeküket, amiről videó is készült:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés,

Bruce Willis már évtizedek óta büszkén mutogatja kopasz kobakját, és most az újdonsült kinézetével a lánya le se tagadhatná őt, hiszen nagyon hasonlítanak. De Demi Moore-nak sem kell aggódnia, hiszen a Tallulah szinte pont úgy néz ki, mint ő a G. I. Jane című filmben.

Meg is osztották a végeredményt, bár lehet, hogy nem a lány frizurájáról fognak beszélni az emberek, hanem arról, hogy félmeztelenül szerepel a képen:

Borítókép: Bruce Willis / AFP