promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót látott a koronavírustól rettegő Cicciolina?
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Staller Ilona, azaz Cicciolina nagyon fél, hogy elkapja a koronavírust. A teraszra is alig mer kimenni, naponta hatszázszor mos kezet. De azért a minap lefotózott egy érdekes égi jelenséget. Szerinte elképzelhető, hogy ufót látott.

Szokatlan égi jelenségre lett figyelmes a minap a Rómában élő Staller Ilona, azaz Cicciolina, amit le is fotózott. Mint a Blikknek elmondta, úgy ragyogott a Hold, mintha glóriája lenne.

„Arra gondoltam, talán egy repülőgép írt le egy kört az égen köztem és a hold között, de nem hiszem, hogy egy repülő képes lenne ilyen szabályos, kör alakú kondenzcsíkot húzni, pláne nem éjszaka. Lehet, hogy egy ufó volt. Ilyet még sosem láttam!”

– mesélte az egykori pornós. Úgy véli, elképzelhető, hogy ufót látott, szerinte ugyanis arra sem lehet esküt tenni, hogy a Covid-19 vírus nem egy laboratóriumban jött létre.

Cicciolina egyébként retteg a koronavírustól, s erről beszélt is a bulvárlapnak. Még a teraszra is alig mer kimenni, attól függ, hogy a vírus a levegőben terjed.

„Hatszázszor mosok kezet, és mindent fertőtlenítek, a fiamnak pedig azt is megtiltottam, hogy megöleljen és megpusziljon. Ludwig is nehezen viseli a karantént, találkozgat a haverjaival. Emiatt büntetést is kapott”

– mondta. Hozzátette, véresen komoly a helyzet, egy barátnője meghalt, pedig alig múlt ötven éves.

„Pár hete még hívott, hogy menjek át hozzá egy kis dumcsizós kártyapartira, de belátta, jobb, ha inkább csak telefonálunk. Nehéz ezt kimondani, de ez életbevágóan jó döntés volt. Néhány nappal később már nagyon köhögött, és hiába mondtam neki, hívjon orvost, csak akkor kért segítséget, amikor lázas lett. Nemrégiben tudtam meg, hogy már el is hamvasztották. Borzalmas! Klassz, életrevaló csaj volt, jól megértettük egymást. Diszkóba jártunk és halat enni a tengerhez”

– mesélte.

[[c2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás