Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bödőcs Tibor még nem akar viccelődni a koronavíruson

Bödőcs Tibor még nem akar viccelődni a koronavíruson

Színes

Bödőcs Tibor még nem akar viccelődni a koronavíruson

Színes

Toronicza Péter - 2020.04.09. 22:44

Aggodalomra semmi ok, ha lement a járvány, azután fog.

Mivel elég komoly a helyzet az egész világban, így sokan inkább az április elsejei tréfákat is elnapolták. Bödőcs Tibor is úgy érzi, jelenleg még nem akar viccelődni a koronavíruson, pedig már rengeteg rajongó bombázta őt kérésekkel, hogy hol maradnak a paródia videók? A humorista a Facebook oldalán reagált:

„Lakossági kérdés érkezett számos alkalommal a' operatív törzsemhez, részére, számára, hogy miért nem szólalok meg, mosom kezeimet humorosan-felelősen, miért nem mókázom tudatosan, népnevelően ezekben a nehéz időkben, online. (…) Mi, csepűrágók, hajlamosak vagyunk rászerepelni egy ilyen vészhelyzetre, pedig itt a tudósok, az orvosok, az ápolók és szegény betegek a főszereplők, és nem a hatalombulimiás politikus(ok), például! Az egészségügyi dolgozók nagysága előtt Kossuthként borulok le, a vírus Kurázsi mamáin sírva vigadok!”

– írta Bödőcs, akinek a megjelenése nélkül sem marad száraz és szomorú hely az internet, mivel a többség mémekkel kifiguráz mindent, amit csak tud.

Bödőcs úriemberhez, vagy úrihumoristához méltóan megvárja, hogy csillapodjanak a kedélyek, átforduljon pozitív irányba a helyzet, és csak utána fog paródiákkal bombázni minket:

„Ha véget ér végre ez az apokalipszis-tréning, ahogy Tinódi a csata után, megéneklem majd hogy zsöszvi maradj otthon és hogy hogyan viselkedtünk a járvány alatt.”

A humorista jobbulást, erőt, és türelmet kívánt mindenkinek, és jelezte, hogy azért a fogmosásról se feledkezzünk meg. Persze egy képet feltöltött, amin látható, hogy bizony ő is otthon maradt.

#maradjotthon!

Borítókép: Fedlio/Bödőcs

Legolvasottabb hírek