promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi őszintén üzent a róla kárörvendően csámcsogó rosszakaróinak
Borítókép:  Tóth Gabi / tv2.hu #maradjotthon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a #maradjotthon című műsor miatti reakciókon akadt ki, majd kendőzetlenül üzent az őt pocskondiázó embereknek.

A 32 éves Tóth Gabi nem csupán a remek hangjával hívja fel magára a figyelmet, de most szerepel a TV2 karanténműsorában, a #maradjotthon című reality-ben is, ahol a férjével, Krausz Gáborral és a gyermekükkel közös életükbe engednek betekintést a nézők számára.

A héten indult műsor úgy látszik, hogy olyan reakciókat váltott ki az énekesnő rosszakaróiból, hogy muszáj volt megosztania a véleményét, és gyorsan helyre is tett pár kárörvendő, negatív embert, akik szerinte azon gúnyolódtak, hogy milyen rosszul néz ki, és hogy sokkal szebb nőt is találhatna a férje.

„Pontosan tudom, hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek.. A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM!”

– kezdte a kép mellett Tóth Gabi, majd kicsit mélyebben is belement abba, hogy miért nem hatnak rá olyan durván ezek a támadások:

„Olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem. Minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!”

– folytatta, majd egyenesen azokhoz a nőtársaihoz szólt, akiket ért már ehhez hasonló negatív hatás:

„Minden nőnek aki bizonytalan, vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik”

Ezek alapján pedig kijelenthető, hogy Tóth Gabit nem fogják összetörni a gyűlölködő kommentek, hiszen boldog, és minden egyes nap hálás azért, hogy ilyen családja van, akik erőt tudnak adni neki. Ez pedig egy olyan hozzáállás, ami sokak számára jól jönne még.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás