promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis és Demi Moore hiába váltak el 20 éve, mégis együtt töltik a karantént – kép
Borítókép:  Bruce Willis és Demi Moore / thesun.co.uk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Die Hard-filmek sztárja, Bruce Willis és Demi Moore ugyanolyan pizsamában cukiskodik a lányuk által feltöltött képen.

A 65 éves Bruce Willis örökre a legnagyobb akcióhősök között fog szerepelni a legendás Die Hard-széria miatt, de a kőkemény külső mögött úgy látszik, hogy egy cukiskodó lélek bújt meg, akinek még a nehéz időkben is a család a legfontosabb.

Amerikában is komoly gondot okoz a koronavírus-járvány, ezért sokan vannak jelenleg is önkéntes karanténban. Egy friss fotó alapján Bruce Willis is így tesz, viszont érdekes módon nem a mostani feleségével látható rajta, hanem többek között az exfeleségével, Demi Moore-ral, akivel már 20 éve elváltak egymástól, és három közös gyermekük van.

Nagyon aranyosak így a zöld-fehér csíkos pizsamájukban, ráadásul még a kutyust sem hagyták ki a mókából, szóval igazi családi idillnek tűnik a lányuk, Tallulah képén a dolog. Ez csupán azért lehet furcsa, mert a fotóról hiányzik Bruce felesége, Emma, és a két gyermekük is.

Azt még nem lehet tudni, hogy ez esetleg jelenthet-e valami rosszat a házasságukra nézve, vagy Bruce szimplán csak jó kapcsolatot ápol Demivel és a gyerekekkel, de az biztos, hogy meglepően boldognak tűnnek. Az is lehet, hogy csak ránézett a családra, kicsit hülyéskedtek, aztán megy haza, de természetesen elindultak a spekulációk, hogy esetleg újra összejött-e az egykori hollywoodi sztárpár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás