promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a Barátok közt egykori sztárja: elhunyt az édesanyja
Borítókép:  Som-Balogh Edina a Barátok köztben / origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok köztben évekig Nádor Kingát alakító színésznő, Som-Balogh Edina Instagramon osztotta meg a szomorú hírt a követőivel.

Az RTL Klub 1998-ban kezdődött sikersorozata, a Barátok közt az évek alatt már rengeteg tehetséget foglalkoztatott, akiktől idővel el kellett köszönnünk (van, hogy nem végleg), és talán a Som-Balogh Edina által alakított Nádor Kinga volt sokak számára a legfájóbb búcsú, hiszen 2004-2013-ig volt a rajongók hétköznapjainak része, utána pedig csak ritkán tűnt fel a szerepben.

A 35 éves egykori szépségkirálynőnek és az ismert zenei producer férjének, Som Krisztiánnak 2013-ban született meg az első gyermekük, azóta pedig már kettő van nekik. Hatalmas boldogságot jelentenek számukra, most viszont nagyon szomorú hírt osztott meg a színésznő az instáján:

„Eljött... Elmentél Édes Drága Mindenem! Anyucika! Hosszú út volt... Fogtuk mindvégig egymás kezét... Nehéz volt... Fájdalmas és gyönyörű! A gyönyörű lelked... A legszebb szíved a világon... Mindig adott reményt... Aki ismer tudja min mentünk keresztül kéz a kézben... Aki meg nem, üzenem: örülj a mostnak, szeress, nyugodtan ölelj, mondd ki!... Igen!... Bátran!... Mert Soha nem jön vissza!.... A perc... Az az ITT... Jó volt minden perc veled Édesanya! Köszönöm a legnagyobb örökséget, amit ember örökölhet... A legtisztább szeretet... Tudom mi a helyes... Tudom miért élek...”

Elhunyt Som-Balogh Edina édesanyja, a megható sorokból pedig érezni a mérhetetlen szeretetet, és hogy milyen közel álltak egymáshoz. Mindig fájdalmas elveszíteni a szeretteinket, de a színésznő szerencsére a gyász mellett a pozitív gondolatoknak is hagy helyet magában, ami sokat fog segíteni az elkövetkezendő nehéz időszakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás