promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Debreczeni Zita a Barátok köztben kapott szerepet
Borítókép:  Debreczeni Zita. Forrás: origo.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Debreczeni Zita a Barátok köztön nőtt fel.

Pár nappal ezelőtt megmutatta terhespocakját Debreczeni Zita, aki hivatalosan már férje nevét viseli, ő pedig nem más, mint Gianni Annoni.

Most arra is fény derült, hogy Debreczeni Zita egy beképzelt, nagyképű producert kell, hogy alakítson a Barátok közt című RTL Klubos napi sorozatban – írja a Blikk. Saját bevallása szerint egyáltalán nem ilyen a korábbi modell, ezért többször is meg kellett szakítani a felvételt, mert a rendező szerint nem viselkedett lekezelően:

„Egy igazán határozott, sőt flegma nőt kellett alakítanom, aki az öregekkel is lekezelően viselkedik. Bevallom, nem volt egyszerű feladat, mert nem vagyok ilyen, sőt! Az idős embereket talán még jobban tisztelem az átlagnál, nem tudom őket például akkor sem tegezni, ha felajánlják. Várkonyi Andrást és Szilágyi Zsuzsát is magáztam az egész forgatáson.”

Egy másik „gonddal” is meg kellett küzdenie a forgatáson, hiszen akkor már tízhetes terhes volt, és éppen a reggeli rosszullétek kellős közepén tartott a fotós:

„A forgatáson a saját ruhámban forgattam, a rajtam lévő barna felső egyébként pont azért két számmal nagyobb, hogy olyan legyen az esése, amellyel takarni lehessen a hasam, és persze az övet is úgy tettem fel, hogy ne áruljon el semmit. Elsősorban attól tartottam, hogy ha esetleg rosszul leszek, akkor feltartom a forgatást, és miattam vár majd a stáb. (...) Nagy Alexa hozott nekem egy kávét, amelyből alig egy kortyot akartam csak inni, de nem volt jól feltéve a pohár teteje és az egész a fehér felsőmre ömlött. Akkor egy pillanatra megállt bennem az ütő, de hála az öltöztetőknek, megoldottuk.”

Debreczeni Zita elmondta, hogy egy álma vált valóra a szerepléssel, hiszen ezen a sorozaton nőtt fel:

„Én ezen a sorozaton nőttem fel, tényleg emlékszem még az első részekre, így ebben szerepelni számomra tényleg nagyon nagy büszkeség!” 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás