Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fehérneműs képpel mesélte el élete történetét Vasvári Vivien

Fehérneműs képpel mesélte el élete történetét Vasvári Vivien

Színes

Fehérneműs képpel mesélte el élete történetét Vasvári Vivien

Színes

TK 11:33

Az Instagramon két nap alatt mesélte el eddigi életét Vasvári Vivien.

A kameráknak köszönhetően az ország szeme előtt zajlott Vasvári Vivien és volt férje, Fecsó házassága, ami válással végződött, ám ezt hivatalosan még nem mondta ki a bíróság.

Hamarosan indul a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada, amiben természetesen Vivien is szerepelni fog, aki a hétvégén Instagram-posztok formájában megírta eddigi életét – az írást változtatás nélkül közöljük:

  1. „Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés... kezdődött azzal, hogy majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. Nagyon nehéz volt feldolgozni! Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött!  Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)”
  2. „Azt tudni kell, hogy mindez nem volt elèg, de jött egy várandósság 18 évesen mielőtt felköltöztem Budapestre! Nem volt tervezve! Fiatal voltam és nem gondoltam, hogy az életemet le tudnám élni az akkori párommal! Akkor vettem egy babaruhát, amit tudtam, hogy az lesz az első ruhája a gyermekemnek egyszer. Megtörtént a műtét. Brutális fájdalom újra azt éreztem, kitépik a szívemet! Összetörtem!Felálltam hetekkel később...! Budapesten elvégeztem a 3éves fogtechnikusi képzést... Közben már várandós voltam Arianaval 22 évesen. Nagyon boldog voltam! Megszületett...A babaruhát amit vettem, Ariana első ruhája volt! Az atlétikában szàmtalanszor nekem szólt a Himnusz, több ezer ember nekem szurkolt és tapsolt a versenyeken! Mindig szerettem volna ismert lenni, példakép lenni mások számára, ezt a sportban el is értem. De mivel nem folytattam, úgy voltam vele, hogy szeretnék másban is ismert lenni. Vágytam a “celeb-híres” életre... olyan életre, amilyet akkor ők éltek, mutattak vagy akikre felnèztem...és követtem! Aztán... Jött egy párkapcsolati tragédia az életembe. Arianaval (1,5év) elköltöztem! Pedig én a végsőkig tűrtem mindent! Egyedül vészeltem át az akkori borzalmas heteket-hónapokat, nem volt mellettem senki! Rendőrségre-bíróságra jártam hónapokon keresztül... apukámat akkor műtötték, így a családom Nyíregyházán volt. Sosem felejtem el, karácsonykor ültünk ketten a lányommal a fa mellett, sírtam és sírtam, mert annyira fájt.Ariana nem értette.SEMMIM SEM VOLT, mert amit megkerestem az atlétikából azt az évek alatt feléltem! “Szinte pucér fenékkel” mentem el.Egy autóm volt, saját magam vettem,az volt a szerencsénk,hogy lakni volt hol. A gyerek főbb dolgaira kaptam pénzt. Szüleim nem tudtak anyagilag támogatni, mert ők sem álltak úgy..(svájci frankos hitel és egyebek miatt.)De tudtam, hogy MEGCSINÁLOM, mert ott a lányom és neki a legjobbat SZERETNÈM! Jött egy lehetőség a médiában, ami megvàltoztatta az egész életemet! Nagyon sokáig gondolkodtam rajta mit tegyek, vállaljam el? Hogy kéne, mint kéne?  Belülről szinte hallottam, hogy suttogják, hogy...VIVI ERRE VÁGYTÁL, EZ AZ! Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? FELADTAM!”
  3. „Ez a lehetőség egy ismerősömön keresztül jött! Felkérték egy műsorba és ő nem tudta elvállalni, így engem ajánlott maga helyett! Ekkor már párkapcsolatban voltam...Elmentem a castingra...egyből mondták, hogy szeretnének a műsorba! Utána már nem volt kérdés, hogy BELEVÁGOK!
    Tudatosan tudtam és felépítettem, hogy mit kell csinálnom, ahhoz, hogy berobbanjak a köztudatba, hogy ismert legyek és amivel olyan anyagi hátteret tudok teremteni magamnak és a gyermekemnek, amiről álmodtam, amivel független nő tudok lenni... amire egyébként apukám mindig tanított, hogy fontos, hogy tudjak egyedül megállni a lábamon. Voltak hibák az életemben rengeteg, amit elkövettem, azokból tanultam! Felvettem az álarcomat! Tudtam, ha egy hisztis-kényes-nagyszájú lánykát játszom, kellőképpen megosztó személyiség leszek, amivel a célomat elérem... ezzel elnyomva az IGAZI érzékeny-szívvel teli énemet! Csináltam, mert NEM VOLT MÁS lehetősègem, a gyerekem volt a szemem előtt és az Ő élete! Nem tudtam mivel jár ez az egész! A párkapcsolatom nehezen indult, se veled se nèlküled kapcsolat, folyamatos hűtlenség...bulizások hegye,többszöri szakítások...! Aztán mégis elhittem, hogy tud változni, mert ott vagyok, segítek, mellette vagyok, hiszem, hogy képes rá,annyira SZERETTEM! Évek teltek el, hogy rá kellett jönnöm arra, hogy Ő igazából nem is akar változni. Valamennyire tudtam csak visszafogni, parancsolgatással, ordibálással mindennel próbálkoztam...DE EZ NEM ÉLET! ÉN EZT NEM BÍRTAM. A folyamatos kételkedést, bizonytalanságot... Kaptam a híreket, hogy hűtlen... én naív fejemmel NEM hittem senkinek sem...De annyira szerettem,próbáltam benne bízni! Kismamaként 1,5 hónapig egyedül voltam Arianaval és anyukámmal Amerikában... jöttek a képek, üzenetek... hogy másoknak írogat, más lányokkal “flörtölget” miközben én az utolsó hetekben is a gyerekünket vártam, hogy világra hozzam! A gyerekek miatt fejet hajtottam ezek felett, mert a fiam egészsége volt a legfontosabb. Megszületett Edwardka! Öröm és boldogság! Ő is egy CSODA! 7 hónapja nyomja a lelkemet ez, hogy sosem beszèltem erről, csak hallgattam és hallgattam és tűrtem.” 
  4. „Összeházasodtunk! Aztán elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el! Találtunk egy jó telket, ahova építkezünk majd. Szerelem telek! Megörültem, milyen jó lesz ott, elképzeltünk mindent. Akkor én eladtam az autómat, venni szerettem volna másikat, de nem volt meg a pénz a telekre, így oda adtam az összes pénzemet, ami akkor volt. 2 hétre rá..kaptam egy üzenetet, hogy nem bírják nézni már, hogy folyamatosan hűtlen a férjem, hiszen itt a 2 gyönyörű gyermek,feleség! Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! ELKÜLDTÉK a videót róla. TELJES ÖSSZEOMLÁS! Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM! Rájöttem engem ő nem érdemel meg semennyire sem! Egy olyan nőt, aki egy jó családanya, aki a végsőkig kűzdött a családjáért és érte, aki felépítette magát, független voltam, mindent magamnak vettem, mostam-főztem-takarítottam, a kémia köztünk nagyon jó volt, szereltem, kertészkedtem és mindent megcsináltam amit csak lehetett! MINDENT! Ő is sokat tett le az asztalra, mert szép lakást bérelt, volt babysitter miközben én és ő is dolgoztunk, elmentünk nyaralni évente kétszer, volt mit ennünk, de nem minden a PÉNZ! Azt hozzá teszem, ezt saját magamnak is tudtam biztosítani már miután a médiában elkezdtem dolgozni.  De azt gondolom, ha egy férfi ezt megteheti az így cselekszik, mert szereti a családját és megtesz mindent, mert ez az ő saját boldogsága is. 1 hónapig külön voltunk.Mások nem tudták, hogy mi külön vagyunk...ez alatt is folyamatos csajozás-bulizás. Én kórházba kerültem! TELJES DEPRESSZIÓ! Nem értettem, hogy MIÉRT VELEM? MIÉRT? Hetekig nem ettem, lefogytam 42kg-ra! (Ez tavaly nyár) Ennek ellenére adtunk egy utolsó esélyt, Edwardka miatt. Tudtam, hogy nem lesz már SEMMI a régi! Egyszerűen nekem NEM MENT! KIÁBRÁNDULTAM! 1,5 hónap után azt mondtam NEM BÍROM! ELÉG VOLT! Nem vagyok boldog és SOHA többé mellette nem is leszek már az! Elárult! Megalázott számtalanszor! ELMENT! Aznap már más nővel volt este! Itt tudtam, hogy SOHA TÖBBÉ NINCS VISSZAÚT! SOHA! Remélem a családja elvesztése árán megtanulta azt,hogy SOHA többet nem követ el ilyen hibát.”
  5. „Az első főzős műsoromat másnap kezdtem forgatni...Remegtem az idegtől. NEM BÍRTAM végig csinálni, így jobb volt kiesni. Lelkileg sem bírtam volna! IDŐ kellett, hogy felálljak! Mindezeket követte az, hogy a bérelt lakásból kitett 2 gyerekkel,ahogy elhagytam...utána kiszedte a bérelt kocsit alólam! Az, hogy független tudtam lenni, áldozattal járt,mai napig rengeteg fájdalommal-stresszel és sírással jár, pedig ÉN SOHA SENKINEK SEM ÁRTOTTAM! Én nem láttam a “celebek-hírességek” mögé, mivel jár ez! Én sosem irigykedtem-féltékenykedtem, ha valakinek több volt vagy jobb élete volt! Mindig felnéztem rájuk és figyeltem-tanultam tőlük, mivel az vitt ELŐRE! Jelenleg is így teszek. 2 gyerekkel egyedül újra fel kellett állnom... de most könnyebb volt, mert nem függtem senkitől sem és megteremtettem az anyagiakat, ami szabaddá tett. Tudom, hogy a családom és a Jó Isten mellettem van és mellettem lesz ÖRÖKRE és segíteni fog az utamon, ahogyan eddig is! Számomra SEMMI SEM elítélendő, ha megmarad embernek valaki. Mindig hajtott az akaratom-céljaim-álmaim, ezek után haladok! Viszont tudjátok, hogy mit érzek? Sokszor elbújnék a VILÁG elől, ahol senki sem bánt, senki sem lát! Ezzel csak azt szeretném mondani, hogyha újra élhetném az életemet, máshogy alakítanám! Ha pedig jön egy jobb lehetőség, akkor megfogom LÉPNI! Úgy éreztem ezt meg kellett írnom, hogy ez a túl sok teher ami rajtam volt le essen a vállamról! NEM SAJNÁLATBÓL, egyszerűen csak ki kellett adnom magamból,hónapok óta nyomasztott! Viszont hátha erőt adok másoknak, hogy semmi sem LEHETETLEN! A sikereimből, családomból merítek erőt a jövőben is. Ezt pedig itt szeretnèm is lezárni. INNENTŐL nem szeretnék betekintést engedni semennyire sem a párkapcsolati magánéletembe és óvni szeretnèm teljes mértékben! Nem fogtok látni cikkeket, storykat erről a jövőben! Remélem megértitek! KÖSZÖNÖM, hogy vagytok nekem!”

View this post on Instagram

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés... kezdődött azzal, hogy majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. Nagyon nehéz volt feldolgozni! Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év) Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? FELADTAM! ( Szeretnétek, hogy folytassam? Egy posztba nem fér bele. )

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

A Feleségek luxuskivitelben sztárja a Blikknek elmondta, hogy miért írta meg ezeket a posztokat:

„Nyomasztott, hogy korábban nem adtam ki ezt magamból. Csak hallgattam, és tűrtem a sok hazugságot ezzel kapcsolatban. Azzal, hogy leírtam mindent, végleg magam mögött hagyom a múltat. Úgy érzem, most, hogy kiírtam magamból ezeket, kimondhatom, megbocsátottam Fecsónak, és elengedtem minden fájdalmat, sértődöttséget és rossz élményt. Megszabadultam attól a tehertől, ami eddig nyomta a vállamat, és semmi mást nem akarok, mint hogy engem ne bántson többé. Erős vagyok, két kisgyerek mellett nem engedhetem meg magamnak, hogy összetörjek, a szakítás mégis megviselt. Depressziós voltam, nem tudtam enni, negyvenkét kilogrammra fogytam, és nem láttam a kiutat a bajból. Csak anyukám tudta, hogy emiatt kórházba kellett mennem, olyan szinten kimerültem idegileg és érzelmileg. Szerelmes voltam és naiv, nem hittem el, hogy megcsal, pedig mint kiderült, a kapcsolatunk elejétől kezdve ezt tette velem. Videókat, fotókat, üzeneteket kaptam másoktól, hogy mit művel a Fecsó. Amikor ultimátumot adtam neki, és megígérte, hogy megváltozik, akkor is csajozott. Igazából amióta kiírtam mindent, azóta még több dolog és hazugság derült ki róla. Nem értem, miért nem vetettem korábban véget ennek az egésznek.”

Természetesen a lap Fecsót is megkérdezte Vivien állításairól, a férfi azonban csak szűkszavúan válaszolt:

„Nem tudom, mi lehet Vivien célja, szerintem meggajdult. Érthetetlen, amit művel, nem is szeretnék ezekre a vádakra reagálni, csak annyit mondok, ha valaki ilyet tesz, azt mindig vissza is kapja.”

Borítókép: Vasvári Vivien és volt férje, Fecsó. Forrás: habostorta.hu.