promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Kiefer Sutherland: elhunyt az édesanyja
Borítókép:  Shirley Douglas és Kiefer Sutherland / upi.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Életét vesztette Shirley Douglas, a 24 című sorozat főszereplőjének, Kiefer Sutherlandnek az édesanyja. A halála nem köthető össze a koronavírussal.

A 24 című sikerszéria, az Állj mellém!, Az elveszett fiúk, Tükrök és A fülke 53 éves színésze, Kiefer Sutherland igazi hollywoodi rosszfiúnak számított egy időben, hiszen balhés lázadó volt, majd akciósztárrá nőtte ki magát, akit folyamatosan foglalkoztatnak a televízióban.

Kiefer, aki amúgy a legendás Donald Sutherland fia, a Metro szerint most nagyon szomorú hírt osztott meg a rajongóival, hiszen az egykor híres színésznőnek számító édesanyja, Shirley Douglas 86 éves korában tüdőgyulladás következtében meghalt.

Ezt írta Kiefer Sutherland:

„Ma kora reggel az édesanyám, Shirley Douglas a tüdőgyulladásának komplikációi miatt elhunyt (nincs köze a COVID-19-hez). Édesanyám egy kivételes nő volt, aki kivételes életet élt. Sajnálatos módon már régóta küzdött az egészségéért, és mi, a család már tudtuk, hogy el fog jönni ez a nap. Megszakad a szívem azokért a családokért, akik hirtelen veszítették el a szerettüket a koronavírus miatt. Kérlek maradjatok biztonságban.”

Shirley Douglasnek három gyermeke volt, négy évig élt házasságban Kiefer apjával, Donalddal. Olyan sikerekben szerepelt, mint a Stanley Kubrick által rendezett Lolita, vagy David Cronenberg Két test, egy lélek című filmje. Rengetegen főleg aktivistaként ismerték őt, és sokaknak fog hiányozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás