promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Larának fájtak Sebestyén Balázs szavai, a Nyuszi pedig ágyba vitte Istenes Bencét
Borítókép:  az Álarcos énekes színpadán Istenes Bence, a Fagyinak öltözött Schobert Lara, és a Nyuszi. Forrás: RTL Klub.
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napja lévén összegyűjtöttük azokat cikkeket, amik a legolvasottabbak voltak az elmúlt napokban.

Nem is kezdhetnénk mással eme cikkünket, mint Schobert Larával, aki egy jelmez mögé bújva több adásból is továbbjutva az ötödik helyen végzett az Álarcos énekes című műsorban. Gáspár Laci szívesen látná Larát az X-Faktorban is.

Sokan felhúztátok magatokat azon a cikken, amelyben arról a németországi esetről számoltunk be, amikor egy Skodát vezető egyszerűen nem akarta elengedni a szirénázó tűzoltóautót.

Természetesen lesz csodálkozás az RTL Klub Álarcos énekes április 5-i adásában, hiszen Istenes Bence ágyba bújik a Nyuszival. Nagy kérdés, hogy mit fog ehhez szólni Csobot Adél?

Sajnos a koronavírus-járvány elleni küzdelem naponta új és új témát ad az újságíróknak, ám úgy tűnik, hogy egy japán vállalat állítása szerint van egy olyan gyógyszerük, ami már bizonyítottan segít a COVID-19 legyőzésében.

Amíg azonban ez a gyógyszer nem érhető el széles tömeg számára, addig fogadjuk meg az ország egyik legismertebb dokijának, dr. Zacher Gábornak keresetlen szavait azzal kapcsolatban, hogy miért kell otthon maradnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás