Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi kislánya 4 hónapos lett, cuki videót osztott meg a család

Tóth Gabi kislánya 4 hónapos lett, cuki videót osztott meg a család

Színes

Tóth Gabi kislánya 4 hónapos lett, cuki videót osztott meg a család

Színes

Baranyecz János - 2020.04.04. 12:12

A népszerű énekesnő nagyon édes videón mutatta meg a karantén alatti családi idillt.

Tóth Gabit a Megasztárban ismerhette meg először a nagyközönség, és azóta elég hosszú utat tett meg, így mára a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja lett. A tehetséges énekesnő a koronavírus-járvány miatt jelenleg otthon van önkéntes karanténban, de ez nem gátolja meg őt abban, hogy boldog legyen.

A férjével, Krausz Gáborral, és a pici gyermekükkel, Hannarózával volt mit ünnepelniük a napokban, hiszen a kislány most lett 4 hónapos, így a család egy iszonyatosan cuki videót rakott ki a követők legnagyobb örömére, amin látszik, hogyan is telnek ebben a nehéz időszakban a hétköznapok:

A kis szösszeneten jól megfigyelhető, hogy a büszke apuka gyengéd puszikkal takarja be a kíváncsi gyerkőcöt, ami láthatóan egyáltalán nincs ellenére. Tóth Gabi megemlítette azért a videó mellett, hogy a Krausz csókok láttán biztos nagyon sokan lennének Hannaróza helyében, ami valószínűleg igaz is, hiszen az apai szeretetnek talán nincs is párja.

A kis család hamarosan a TV2 új, #maradjotthon című karanténműsorában lesz látható, szóval örülhetnek a rajongók, hiszen további betekintést nyerhetnek az életükbe.

Borítókép: Tóth Gabi és Hannaróza / Instagram (via blikk.hu)

Legolvasottabb hírek