promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kislánya 4 hónapos lett, cuki videót osztott meg a család
Borítókép:  Tóth Gabi és Hannaróza / Instagram (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű énekesnő nagyon édes videón mutatta meg a karantén alatti családi idillt.

Tóth Gabit a Megasztárban ismerhette meg először a nagyközönség, és azóta elég hosszú utat tett meg, így mára a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja lett. A tehetséges énekesnő a koronavírus-járvány miatt jelenleg otthon van önkéntes karanténban, de ez nem gátolja meg őt abban, hogy boldog legyen.

A férjével, Krausz Gáborral, és a pici gyermekükkel, Hannarózával volt mit ünnepelniük a napokban, hiszen a kislány most lett 4 hónapos, így a család egy iszonyatosan cuki videót rakott ki a követők legnagyobb örömére, amin látszik, hogyan is telnek ebben a nehéz időszakban a hétköznapok:

A kis szösszeneten jól megfigyelhető, hogy a büszke apuka gyengéd puszikkal takarja be a kíváncsi gyerkőcöt, ami láthatóan egyáltalán nincs ellenére. Tóth Gabi megemlítette azért a videó mellett, hogy a Krausz csókok láttán biztos nagyon sokan lennének Hannaróza helyében, ami valószínűleg igaz is, hiszen az apai szeretetnek talán nincs is párja.

A kis család hamarosan a TV2 új, #maradjotthon című karanténműsorában lesz látható, szóval örülhetnek a rajongók, hiszen további betekintést nyerhetnek az életükbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás