promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki nem találod, miért hagyta el Kim Kardashian a karantént
Borítókép:  David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Inkább megszegte a törvényt, csak hogy ragyogjon.

Kim Kardashiant állandóan rajongók veszik körül, na meg egy egész csapat dolgozik a stylistjaként. Múltkor is sokan szenvedtek azon, hogy Kimre ráadjanak egy Balmain latex ruhát. Nehéz szülés volt, annyi biztos, de sikerült.

A Kardashian lánynak ezért is szokatlan a karantén, ráadásul Kaliforniában zárlat van, a koronavírus terjedése miatt senki sem hagyhatja el az otthonát. Csakis az élelmiszerboltok, patikák, benzinkutak és a bankok lehetnek nyitva, ezek is korlátozva.

Kim inkább megszegte a rendeletet, csak hogy szép lehessen az egyik Jimmy Fallonos bejelentkezésnél. Amerikában az élő showműsorok így működnek mostanában, mindenki a saját kis birodalmából adja az interjúját webkamerán keresztül.

Tehát Kim átszökött a féltestvéréhez, Kylie Jennerhez, hogy az megcsinálja a sminkjét, valamint a haját.

„Kylienak köszönhetem a hajam és a sminkem. Én nem igazán értek ehhez, és nem volt senki, aki megcsinálja, így örülök, hogy Kylie elvállalt. Most először találkozom a családdal, mivel tartjuk a távolságot a járvány alatt.”

- mesélte Kim, akinek ennyi turpiság még belefért.

A Kardashian lány ezen kívül nem találkozott senkivel, még a gyerekek elől is bujkált, az édesanyja pedig csak abba az egyetlen szobába engedte be, ahol széppé varázsolták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás