promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szupercuki: Dwayne Johnson rappelve tanítja a kislányát kezet mosni – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson és a lánya. / instagram.com/therock
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halálos iramban-filmek sztárja megmutatta érzékeny oldalát, és a pici lányának segít abban, hogy megtanulja a helyes kézmosás rejtelmeit.

A 47 éves szupersztár, Dwayne Johnson a pankráció világa után a mozikat is meghódította, hála az olyan filmeknek, mint például a Halálos iramban-széria, A Skorpiókirály, vagy a Jumanji – Vár a dzsungel. Jelenleg ő is házi karanténban van a koronavírus-járvány miatt, de szerencsére van mit csinálnia: a rajongóknak készít szórakoztató videókat.

Már láttuk, ahogy tequilát szürcsölgetve énekelget, sőt, gyúrás közben is megmutatta magát, de most elkészítette az eddigi legédesebb szösszenetet:

az új videóban a kislányát, Tiát tanítja meg a helyes kézmosásra, miközben a 2016-os Vaiana című Pixar-mesében előadott „You're Welcome”című dalát rappeli neki.

Itt látható a cukiskodás, ahol megismerhetjük az egy szál törülközőben feszítő, színizom Dwayne Johnson apukás oldalát is:

Látszik, hogy ő, és Tia is nagyon élvezik az esti rituálét, ráadásul emlékeztetnek minket arra is, hogy ideje mindenkinek megtanulnia, hogy a járvány idején az egyik legfontosabb dolog a sűrű, szappanos kézmosás, nehogy mi is elkapjuk a koronavírust. Itt van még egy kis segítség, ha valakinek még mindig nem menne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás