Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schwarzenegger újra elővette a Terminátor ikonikus mondatát

Schwarzenegger újra elővette a Terminátor ikonikus mondatát

Színes

Schwarzenegger újra elővette a Terminátor ikonikus mondatát

Színes

BTP 22:02

Nem is kell ennél jobb motiváció a járvány alatt.

Arnold Schwarzenegger karanténban van, mivel tudja nagyon jól, hogy a való életben nem Terminátor, és 72 évesen a veszélyeztettek közé van sorolva. Bár van annyira egészséges, hogy biztosan túl tudna lendülni rajta, azonban nem játszik a tűzzel, és persze a családját is félti.

Az osztrák tölgy tudja azt is, hogy az orvosok és ápolók milyen áldozatos munkát folytatnak a tűzvonalban, így nemrég adományozott egymillió dollárt egy egészségügyi dolgozókat támogató alapítványnak.

Schwarzenegger nem csak adományozásra buzdít, hanem arra is, hogy a karanténban se hagyjuk el magunkat. Nem is ült otthon a kanapén, hanem kikocsikázott egy füves elzárt területre, ahol nincsen senki, és vitte a súlyzóját is. Ahogy említette, a vírus ellen mi jelen esetben nem sok mindent tehetünk az otthon maradáson kívül, azonban azért nagyon is, hogy fittek maradjunk.

„Improvizáltam. Kijöttem ide a szabadba, hogy gyúrjak kicsit. Nagyon fontos, hogy ezt ti is tegyétek meg minden nap. Emelj súlyt, biciklizz, vagy csak tolódzkodj, az mindegy, csak ne hagyd el magad”

– mondja Arnold, aki az otthoni edzésre ösztönöz mindenkit.

A végén motiválásként muszáj elővennie a Terminátor 2 ikonikus egysorosát:

„Hasta la vista!”

Borítókép: Carolco Pictures