promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia még mindig gyászol: „Ha nem látnak a gyerekek, akkor sírdogálok”
Borítókép:  Liptai Claudia / blikk.hu (Isza Ferenc)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia most önkéntes karanténban van a gyerekekkel, és kiderült, hogy nagyon nehezen viseli a kialakult helyzetet.

Az ismert műsorvezető és színésznő, Liptai Claudia a koronavírus-járvány miatt sokunkhoz hasonló módon jelenleg otthon van a gyermekeivel, de azért folyamatosan tájékoztatja a hűséges rajongóit, hogy éppen hogyan is érzi magát, és mik a tervei.

Hamarosan A Tanár új szereplőjeként láthatjuk őt, de a Blikk értesülései szerint egy élő bejelentkezés alkalmával elárulta Liptai Claudia, hogy nem érzi túl jól magát, hiszen mindössze pár hónapja hunyt el exférje, Gesztesi Károly, és a járvány miatt is elég rossz a helyzet:

„Őszinte leszek, nagyon nehéz nekem is! Rengeteget sírok. Nagyon sokat sírok. Ha nem látnak a gyerekek, akkor sírdogálok. Sírdogálok sok minden miatt: az elmúlt hónapokban történt események miatt, és amiatt, hogy most ezt kell megéljük. Sírni kell, sírás után könnyebbnek érzem magam...”

– mondta Claudia.

A jósnőjeként elhíresült Gazsi Gizi tudja, hogy pontosan milyen érzelmek okozzák ezt, és most megosztotta a véleményét az emberekkel:

„Claudia egyhamar biztosan nem tudja túltenni magát Karcsi halálán, még hónapokig szenvedni fog. Ez egy hatalmas szerelem volt, csak hát nem működött, hosszú távon nem voltak képesek boldogok lenni egymás mellett. De a válásuk után is tartották a kapcsolatot, és az érzelmeik is csak nehezen hunytak ki. Claudia szörnyű helyzetben van, hiszen amikor már épp nem gondolna Karcsira, ránéz a lányára, és akarva-akaratlanul is eszébe jut a volt férje, sőt még Panka szomorúságát is magára veszi.”

Ezek után elárulta, hogy szeretne ismét segíteni Liptai Claudián, hogy könnyebben, és gyorsabban tudja feldolgozni a szörnyű veszteséget; meg persze azért, hogy a jelenlegi helyzet hatalmas nyomását is enyhítse a sztár számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás