promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Eminem gyönyörű 24 éves lányát? – fotók
Borítókép:  Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hailie sosem lovagolta meg Eminem sikerét, de az apja nem is engedte neki.

A világhírű rapper nem olyan rég Mike Tyson Hotboxin nevezetű showjában vendégeskedett. A teljes adást ide kattintva tudjátok visszanézni. Eminem itt kitért arra, hogy mennyire büszke a családjára, köztük a saját lányára, Hailie-re is.

A rapper mindig is védte a lányát, mivel meg akarta védeni attól, amin neki keresztül kellett mennie. Eminem tudja, hogy Hailie 24 évesen már a saját életét éli, gyakorlatilag felnőtt, és a kislány, akit régen a széltől is óvott már nincs többé.

„Pasija az van, de gyereke még nincsen. Nagyon büszkévé tesz. Az egyetemet is elvégezte”

– mesélte a rapper, aki nagyon örül annak, hogy lánya sosem szállt el magától, amiért az apja híres.

Eminem lányának a teljes neve amúgy Hailie Jade Mathers, és a hírnév azért már őt is elérte, mivel 1,9 millió követője van. Természetesen nem hülyeségeket posztol, hanem nagyon is stílusos fotókat. Átgörgetve már lehet is gondolkodni, hogy szerintetek Hailie mennyire hasonlít Eminemre.

Eminem hozzátette azt is, hogy fontos számára a gyerekei szerénysége, főleg olyan környezetben, amiben most ők vannak. A rapper sosem fogja elfelejteni, honnan indult:

„Az ember azt hiszi a pénz boldogít, a pénzzel boldogságot lehet venni, de ez nincs így. Belülről kell jónak lenned, különben az egész semmit sem ér.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás