promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Potter hatalmas nagy Jurassic Park-rajongó
Borítókép:  AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe legóból össze is rakta az ikonikus park kapuját, na meg járt hozzá egy T-rex is.

Daniel Radcliffe legutóbb a Guns Akimbo, vagyis magyarul a Talpig fegyverben című őrültben játszott nagyot, de hát a színész követői jól tudják, hogy illenek hozzá ezek a szerepek. Sok alkotással ellentétben ez még nem került ki az internetre a koronavírus miatt, de valószínűleg hamarosan erre is sor kerül.

Közel egy hónapja a színész azzal került a sajtó kereszttüzébe, hogy elkapta a koronavírust. A hír futótűzként terjedt, Radcliffe pedig az egyik sminkestől tudta meg, mit terjesztenek róla az interneten. Az elkövető egy ál-BBC-hírportál volt, akik a kevés követőjük ellenére is útjára tudták indítani a pletykát.

A színész természetesen jól van, és anno egy ausztrál rádióműsorban poénkodott is, hogy biztosan azért hiszik koronavírusosnak, mert egyfolytában olyan sápadt feje van.

Radcliffe tartja a házi karantént, és otthonról jelentkezett be Stephen Colbert late-night show-jába. A műsor döcögősen indul, mert a színésznek az elején nincsen hangja, és ezzel el is megy csaknem négy perc. Aki látni akarja Colbert pantomim műsorát, és hallani miképp énekelget, az mindenképpen nézze végig az egész bejelentkezést. Radcliffe a telefonszámát is megmutatja de azt természetesen kitakarják.

A színész mesél a kamu-koronavírusáról, na meg arról is, hogy felnőtt fejjel szívesen tölti legózással az idejét a házi karanténban. Meg is építette a LEGO Jurassic Park-szettjét, ami az ikonikus bejáratot foglalja magában, nyitható ajtóval, na meg a franchise legismertebb dinoszauruszát, a Tyrannosaurus rexet.

Ez amúgy egy 3120 elemből álló készlet, és itthon is beszerezhető nagyjából 70 ezer forintért. Aki csak erre lenne kíváncsi, az tekerjen 9 perc 20 másodperchez a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás