promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény kritikát kapott a luxusfeleség, de nem hagyta annyiban
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett verset mondott, majd éles kritikát kapott egy követőjétől. Persze a színésznő nem hagyta annyiban a dolgot.

A Feleségek luxuskivitelben sorozat egykori szereplője, Köllő Babett polgári hivatását tekintve színésznő, aki már lassan egy éve olyan videókat tölt fel Instagram-oldalára, amelyen verset szaval. Most is így tett, Juhász Gyula: Anna örök című versét mondta el, de amit ezután kapott, az még a színésznőt is megdöbbentette.

„Az előző versem után kaptam egy olyan üzenetet egy idős »hölgytől«, hogy szerinte a szavaláshoz szépnek is kell lenni és ő nem tudja élvezni a versmondásomat, mert akárhányszor a monitorra néz elszörnyed”

– idézte a kapott levelet Köllő Babett.

Majd a  Feleségek luxuskivitelben sorozat korábbi szereplője könnyed kommentárt is fűzött a történtekhez. Szerinte vannak emberek, akik menthetetlenek, olyanok, akik egy világjárvány közepén még mindig ott tartanak, hogy másokat piszkáljanak.

„Hogy a francba lehet valaki ennyire külsőséges és rosszindulatú??? Irigylem amiért pusztán az én külsőm a legnagyobb problémája az életben. (Ja... és félreértés ne essék! Nem gondolom, hogy én vagyok Claudia Schiffer és nem is teszek úgy.) De egy szavalás kedvéért nem fogom full sminkbe és estélyibe vágni magam, mert nem ez a lényeg és szerintem Ti sem ezt várjátok el”

– mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás