Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgy leégett a Scooby-Doo színésze, hogy ételt kellett lopnia

Úgy leégett a Scooby-Doo színésze, hogy ételt kellett lopnia

Színes

Úgy leégett a Scooby-Doo színésze, hogy ételt kellett lopnia

Színes

Baranyecz János - 2020.03.31. 15:45

A C-kosár sztárja, Miguel A. Núnez Jr. hatalmas balhéba keveredett, majd az egészet a járványra kente.

A koronavírus-járvány már Amerikában is rohamosan terjed, így ott is egyre többen tartják egymástól a távolságot, kerülik a tömeget, és ha tehetik, akkor otthon maradnak. Persze, muszáj néha kimenni például vásárolni, és most pont egy ilyen kiruccanásból lett balhéja egy hollywoodi színésznek.

A MovieWeb értesülései szerint a C-kosár, Scooby-Doo, Pluto Nash, és többek között a Bölcsek kövére 2 – A Klump család színésze,

Miguel A. Núnez Jr. nagyjából 60 ezer forintnyi élelmiszert lopott el egy boltból.

A körülményeket még nem tisztázták, ugyanis mindenki mást mond. Az üzlet szerint Núnez kártyáján a fizetéskor nem volt elég pénz, ő pedig úgy reagált erre, hogy fogta magát, és egyszerűen kisétált az árucikkekkel. Csak napokkal később tért vissza kifizetni azokat, amikor felismerték őt, és gyorsan rendőrt hívtak.

A most is aktív színész szerint viszont az igazság az, hogy:

hatalmas volt a sor, és mivel félt a járványtól, ezért nem akart tovább ott lenni, és inkább elvitte a termékeket, hogy később rendezze a számlát.

Ő meg sem említi az anyagi gondokat, szóval lehet, hogy túl ciki neki beismerni ezt a részletet. Jelenleg úgy néz ki, hogy nagyjából 300 ezer forintnyi pénzbüntetésre számíthat a kis akciója után, szóval valószínűleg ő is rájött, hogy nem volt bölcs döntés.

Borítókép: Miguel A. Núnez Jr. / AFP

Legolvasottabb hírek