promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5+1 híresség, akinek rendes munkája van a celebség mellett
Borítókép:  Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akartak beleragadni a celebségbe – polgári foglalkozásuk van, tanulnak, vagy vállalkozók.  

Sok hírességet ismerünk, akik nem tettek le túl sok mindent az asztalra, de mégis meg tudnak élni abból a kevés hírnevükből, ami van. Néha becsúszik pár mellékszerep, közönségtalálkozó, vagy csinálnak valami botrányt, amit aztán borsos pénzért eladnak a bulvár lapoknak. Most öt hírességet mutatunk, akik ezt hanyagolják, és nem ragadtak bele a celebségbe.

Jack Gleeson: kezdjünk azzal, aki a cikkünk borítóképén szerepel. Senkinek sem kell bemutatni, mivel egy egész világ utálta meg a Trónok harcában. Jack Gleeson alakította a legendás Joffrey-t, aki nem akart a színészkedésre feltenni mindent, így az HBO sikersorozata után visszavonult, hogy Dublinban filozófiát és teológiát tanulhasson az egyetemen. Ezt nem mindenki teszi meg, mivel addig szeretik ütni a vasat, amíg meleg, Gleeson viszont a tanulást, és nem a celebséget választotta, de még lehet majd visszatér. Amúgy egyáltalán nem olyan, mint a sorozatban: kedvesnek, érzékenynek, és csendesnek szokták leírni.

Tom Selleck: az az ember, akinek mindenki emlékszik a bajszára. Leghíresebb szerepe Thomas Magnum volt a Magnum című sorozatban, amiből 162 epizód készült. Ezután feltűnt például a Jóbarátokban is, de alapból nagyon keveset állt kamera elé. Az avokádófarmjával van elfoglalva, ahol ugyanúgy végez fizikai munkát, mint bárki más. A szomszédjában Jamie Foxx is termel, de hát ő nincs ott konkrétan.

Angus T. Jones: a kisfiút Charlie Sheen és Jon Cryer oldalán ismerhettük meg a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban. Ő volt ugyebár a kicsi. A széria Jake-je belépett egy vallási szektába, akik támadták a szórakoztatóipart, és a színész még a Két pasi – meg egy kicsinek is beszólt, hogy az maga a fertő. Ezután Hollywood teljesen elfordult tőle. Szívesen színészkedett volna tovább, de váltania kellett. Jelenleg rendezvényszervezéssel foglalkozik, meg ami éppen az útjába kerül. Öröm vagy sem a számára, de a többség már teljesen elfelejtette.

Sarah Michelle Gellar: a szőkeséget a legtöbben a Buffy, a vámpírok réme című sorozatból ismerhetik. Fontosabb filmjei közé tartozik a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Sikoly 2. című horrorok, a Kegyetlen játékok, valamint a Scooby-Doo – A nagy csapat vagy a Scooby-Doo 2. – Szörnyek póráz nélkül. Szerepelt az Agymenők fináléjában, ahol önmagát alakította, de már nem nagyon színészkedik, hanem a vállalkozásából él. Alapítótársai mellett az ő nevéhez fűződik a Foodstirs nevű cég, ami bio-süteménymixek árusításával foglalkozik.

Kevin Jonas: a Jonas Brothers 2013-as feloszlása után Kevin Jonas testvérei a zeneiparban maradtak, ő azonban más utat választott magának. Saját vállalkozásba kezdett és házakat épített. Kevin kakukktojásnak számít valamennyire, mivel a srácok 2019-ben újra összeálltak, és ismét a zenéléssel vannak elfoglalva.  

+1: a Breking Bad dinamikus-duója, bár így lehetne 5+2 is, de Bryan Cranstont és Aaron Pault tekinthetjük egy embernek, akárcsak a sorozatban. Sokszor fordul elő, hogy a többség nem adja fel a színészkedést, de valamilyen vállalkozásba azért belevág. Így tett a két jóbarát, akik nem metamfetamin, hanem alkohol gyártásba kezdtek. A srácok a „Dos Hombres” nevezetű italt dobták piacra nyáron, ami nemes egyszerűséggel „Két Férfit” jelent spanyolul. Az üvegben stílusosan mezcal van, amit a Mexikóban őshonos közönséges agávé erjesztésével és lepárlásával készítenek. Az ötletet Cranston és Paul pár évvel ezelőtt találták ki piálgatás közben, hogy egy ilyen üzlettel is elmélyítsék a barátságukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás