Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eminem elárulta legnagyobb büszkeségét

Eminem elárulta legnagyobb büszkeségét

Színes

Eminem elárulta legnagyobb büszkeségét

Színes

Baranyecz János 06:50

A valaha volt egyik legnépszerűbb rapper, Eminem a legendás bokszoló, Mike Tyson műsorában nyílt meg.

A 47 éves Eminem nevét a világon szinte mindenki ismeri, hiszen a 15 Grammy-díjjal rendelkező rappernek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a „Lose Yourself”, „Stan”, „Without Me”, „Love The Way You Lie”, „Godzilla” és még hosszasan sorolhatnánk.

Elképesztő sikereket ért el a zenész, és igazi vezéregyéniség lett az utóbbi években. A Metro információi szerint most Mike Tyson hívta meg magához a Hot Boxin' podcast vendégeként, ahol Eminem meglepő őszinteséggel beszélt a családjáról.

Elárulta, hogy összesen három lányt nevelt fel: a 23 éves vérszerinti gyermekét, Hailie-t, az ő 17 esztendős testvérét (aki egy másik apukától van), illetve a rapper 26 éves unokahúgát. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy mire a legbüszkébb az életben:

„Ha arra gondolok, hogy mit értem el eddig, amire a leginkább büszke vagyok, akkor azt mondanám, hogy: felneveltem ezeket a gyerekeket.”

Ezek után kiemelte, hogy a pénz egyáltalán nem tesz boldoggá senkit, és fontos, hogy a gyerekeit úgy nevelje valaki egy hozzá hasonló helyzetben, hogy legyen bennük alázat, és ne szálljanak el, ne legyenek elkényeztetve. És úgy néz ki, hogy Eminemnek bevált ez a taktika, hiszen például Hailie is lediplomázott, és már négy éve boldog kapcsolatban él a szerelmével.

Borítókép: Eminem / AFP