Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dwayne Johnson tequilát szürcsölget, és énekel a karanténban – videó

Dwayne Johnson tequilát szürcsölget, és énekel a karanténban – videó

Színes

Dwayne Johnson tequilát szürcsölget, és énekel a karanténban – videó

Színes

Baranyecz János 18:18

A kigyúrt Dwayne Johnson önkéntes karanténban vészeli át a koronavírus-járványt, de szerencsére ott van mellette hű társa, egy üveg tequila.

A 47 éves Dwayne Johnson hamar a világ egyik kedvenc színésze lett, hiszen filmjei általában egyet jelentenek a gondtalan szórakozással. A karizmatikus megjelenése, humora, és a rajongókkal való kapcsolata igazi szupersztárrá tették őt, és már többször bebizonyította, hogy ő is csak egy ember.

A koronavírus-járvány rohamos terjedése miatt most önkéntes karanténban van, de úgy látszik, hogy megtalálta a tökéletes időtöltést, ugyanis miután pár inspiráló szóval megnyugtatta a követőit, hogy ezt a nehéz időszakot is túléljük:

Dwayne Johnson fogta a saját, Teremana tequiláját, majd miután elszürcsölgetett belőle egy határozott mennyiséget, elkezdett becsiccsentve dalolászni.

Ez lehet akár pofátlan reklámozás is, de nála ez mindig megbocsátható, főleg úgy, hogy az egész produkcióval kedvesen, de rendesen leoltotta az „Imagine”-t éneklő celebeket, akiket többségében eléggé leoltott az internet. Íme Dwayne Johnson enyhén részeges produkciója, amivel mosolyt akart csalni az arcunkra:

Szerencsére nem a hangjáról ismert a színész, így érezni, hogy tényleg egy kis pia kellett ahhoz, hogy elkezdjen dalolászni. A számban elhangzik, hogy

„szeretlek bébi, csak k.rvára hagyj békén”,

amin Dwayne Johnson nagyot nevet, és valószínűleg a közelben lévő feleségét tréfálta meg ezzel a kis piszkálódással.

Borítókép: Dwayne Johnson / AFP