Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Leleplezte egy híres női influenszer, hogy valójában férfi

Leleplezte egy híres női influenszer, hogy valójában férfi

Színes

Leleplezte egy híres női influenszer, hogy valójában férfi

Színes

BTP 20:42

Jól rászedett mindenkit, de ez is volt Rei Dunois célja.

Nem annyira meglepő, hogy Japánban járunk, ahol Rei Dunois elképesztő népszerű influenszernek számít, vagyis inkább nevezzük cosplayernek. Ez azoknak az elnevezése, akik jelmezeket és kiegészítőket viselve próbálnak egy-egy filmszereplőt, képregényhőst, rajzfilmfigurát, koncepciót megjeleníteni. A kelet-ázsiai országban ez roppant népszerű, és rengetegen csinálják.

Rei Dunois külön Instagram-oldalt is szentelt ennek, és olyan hitelesen öltözött be mangás-nőnek, hogy rengeteg követőt szerzett. Ezeknek a többsége nyilvánvalóan férfi volt, akik most eléggé átverve érezhetik magukat.

Egy hosszú YouTube videóban Dunois leleplezte, hogy ő valójában egy átalakuló-művész. Tehát igen, kiderült, hogy a klassz csaj, akit mindenki nézegetett, valójában férfi.

A bejelentéstől azonnal drasztikusan csökkenni kezdett a követőinek száma, és a cikkünk írásakor már alig maradtak 3 500-an. Ettől függetlenül persze sokan kitartanak mellette, mivel azt nézik, hogy mennyire profin tudott átalakulni, vagy sminkelni.

Borítókép: Rei Dunois Instagram