Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: eddig ismeretlen titkok derültek ki

Álarcos énekes: eddig ismeretlen titkok derültek ki

Színes

Álarcos énekes: eddig ismeretlen titkok derültek ki

Színes

HZS 09:12

Az Álarcos énekes hazai kreatív producere, Verebély Marcell több kulisszatitkot is elárult a műsorral kapcsolatban.

Hamarosan véget ér az RTL Klub titokzatos műsora, az Álarcos énekes. A show csak két hétig lesz látható, az előttünk áló hétvégén már a legjobb négy versenyző (a Nyuszi, a Kutya, a Robot, és a Krokodil) lép fel az elődöntőben, hogy a következő hétvégén jöhessen a finálé. A nagy műgonddal megtervezett produkció hazai kreatív producere, Verebély Marcell most a Blikknek árult egy-két kulisszatitkot.

Mint kiderült, bevett szokás, hogy a műsoron több ország is összedolgozik. Így a magyar verzióval együtt, egy időben és helyszínen készült a cseh és szlovák változat is. A magyar fél biztosította a helyszínt, a stúdiót, a jelmezeket, de a cseh verzióban az animációt is átvették. De mindegyik fél szigorú rendszer szerint dolgozott, nem találkoztak egymással a versenyzők és a nyomozók 

„Fontos elmondani, hogy mint például a színházakban, úgy itt is a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelve tisztították a maszkokat a felvételek között, tehát elő sem fordulhatott, hogy a magyar vagy a külföldi versenyző ne tiszta jelmezt vegyen fel" – emelte ki Verebély Marcell.

Hozzátette: mivel több magyar híresség már kért átalakítást, így a cseh–szlovák sztároknak már tökéletesen megfeleltek a maszkok. Ugyanakkor bizonyos ruhadarabokból volt duplikáció, cipőből, nadrágból több is kellett, hiszen a versenyzőknek különbözőek a méretei.

Borítókép: Media1