promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zakózással ért véget Justin Bieber karantén-játéka
Borítókép:  David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha mindig is látni akartad, ahogy Justin Bieber pofára esik, akkor eljött a te időd.

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber is karanténban vannak. Előbbinek végre van ideje a rajongókkal is foglalkozni, szóval most nem hajtja el őket, ami egy elég rossz szokása volt régen. Sőt, még be is kapcsolt pár Bieber-fanatikust előben az Instagramon, de az egyikük nem számított erre, és pont meztelenül feküdt az ágyon. Kínos!

A Bieber házaspár önmagukat, és az Instagram nézőket is szórakoztatták kicsit. Főleg a sportolók kezdték el a karantén alatt azt a kihívást, hogy a lakás egyik pontjából kell a másikba eljutni úgy, hogy nem érintjük a padlót. Ezt gyerekkorukban biztosan elég sokan játszhatták – ott a padló lávából volt, és nem eshettél bele.

Elég csúnya sérüléseket szereztünk belőle, de a fanok megnyugodhatnak, Justin Bieber nem esett olyan nagyot, de azért elég szép hasast hozott össze a végén.

Justin szépen menetel, még a gördeszkás ugrásokkal sincsen problémája, és nagyon kevés hiányzik a célba éréshez. Talán ha nem ragaszkodik annyira a falhoz, és egyensúlyozva közelebb merészkedik az ágyhoz, akkor össze is jöhetett volna.

Amúgy a pálya nem annyira nehéz, ha minimális szinten tudunk gördeszkázni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás