Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Caramel nagy összeget bukott: a járvány miatt csúszik a nászútja

Caramel nagy összeget bukott: a járvány miatt csúszik a nászútja

Színes

Caramel nagy összeget bukott: a járvány miatt csúszik a nászútja

Színes

Baranyecz János 14:44

Az elismert előadó a feleségével, Szilvivel ment volna a Maldív-szigetekre, de sajnos nem tehették meg.

A 38 éves Molnár Ferenc Caramel először a Megasztárban mutatkozott be a közönségnek, majd hamar az ország egyik legnépszerűbb énekese lett, akinek például a 'Lélekdonor' című slágert is köszönhetjük. Az utóbbi években rengeteg jó és rossz dolog történt vele, és most úgy néz ki, hogy megint nincs szerencséje.

A Blikk értesülései szerint a feleségével, Szilágyi Szilvivel ugyan 2015-ben házasodtak össze, de a gyermekük betegsége és egyéb dolgok miatt csak most márciusban mentek volna el egy hétre a Maldív-szigetekre, hogy végre megejtsék a várva várt nászutat, de a koronavírus-járvány közbeszólt:

„A világjárvány miatt ez most megint nem lehetséges. Buktuk az utazást és a pénzt is”

– mesélte Szilvi, aki már nagyon szerette volna, hogy legyen egy kis kettesben töltött idejük az énekessel, hiszen az nagyon ritka náluk. Ráadásul elég drága lehetett az utazás, amit biztos, hogy nem kellemes érzés elveszíteni. De kiderült, hogy nem csupán pihenni akartak, ugyanis a második baba fogantatását is a nászútra tervezték.

„Mi készen állunk a kistesóra, de eddig még nem sikerült. Szofi nyomaszt is a témával, mindennap felhozza, mert már nagyon szeretne kistestvért, de sajnos nem tudom sürgetni a dolgokat. Majd jön a baba, ha itt az idő, lehet, épp az utazás fog segíteni”

Szilágyi Szilvi jelenleg abban reménykedik, hogy szeptemberre már sokkal jobb lesz a helyzet, és majd bepótolhatják az elmaradt utazást.

Borítókép: Szilágyi Szilvi és Caramel / blikk.hu (Grnák László)