promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Caramel nagy összeget bukott: a járvány miatt csúszik a nászútja
Borítókép:  Szilágyi Szilvi és Caramel / blikk.hu (Grnák László)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elismert előadó a feleségével, Szilvivel ment volna a Maldív-szigetekre, de sajnos nem tehették meg.

A 38 éves Molnár Ferenc Caramel először a Megasztárban mutatkozott be a közönségnek, majd hamar az ország egyik legnépszerűbb énekese lett, akinek például a 'Lélekdonor' című slágert is köszönhetjük. Az utóbbi években rengeteg jó és rossz dolog történt vele, és most úgy néz ki, hogy megint nincs szerencséje.

A Blikk értesülései szerint a feleségével, Szilágyi Szilvivel ugyan 2015-ben házasodtak össze, de a gyermekük betegsége és egyéb dolgok miatt csak most márciusban mentek volna el egy hétre a Maldív-szigetekre, hogy végre megejtsék a várva várt nászutat, de a koronavírus-járvány közbeszólt:

„A világjárvány miatt ez most megint nem lehetséges. Buktuk az utazást és a pénzt is”

– mesélte Szilvi, aki már nagyon szerette volna, hogy legyen egy kis kettesben töltött idejük az énekessel, hiszen az nagyon ritka náluk. Ráadásul elég drága lehetett az utazás, amit biztos, hogy nem kellemes érzés elveszíteni. De kiderült, hogy nem csupán pihenni akartak, ugyanis a második baba fogantatását is a nászútra tervezték.

„Mi készen állunk a kistesóra, de eddig még nem sikerült. Szofi nyomaszt is a témával, mindennap felhozza, mert már nagyon szeretne kistestvért, de sajnos nem tudom sürgetni a dolgokat. Majd jön a baba, ha itt az idő, lehet, épp az utazás fog segíteni”

Szilágyi Szilvi jelenleg abban reménykedik, hogy szeptemberre már sokkal jobb lesz a helyzet, és majd bepótolhatják az elmaradt utazást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás