promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Juniort nem meri hosszú listával leküldeni a boltba felesége
Borítókép:  L.L. Junior, és felesége, Körvélyessy Kinga. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga néhány napja jelentette be, hogy gyermeket várnak.

Most már köztudott, hogy L.L. Junior újra apa lesz. A rapper érthető módon boldog gyereke születése miatt, mint mondta: „Isten így akarta”.

Ennek apropóján a Blikk megszólaltatta a zenész feleségét, hogy meséljen a mindennapokról – a legfontosabb gondolatokat pontokba szedtük:

  • „Nyilván nagyon sok, a babavárással kapcsolatos dologra keresek rá az interneten, és annak is utánanéztem, hogy a vírus miatt mennyire vagyok veszélyeztetett. Szerencsére kismamaként nem tartozom ebbe a csoportba, de azért mi is vigyázunk.”
  • „Nem pánikoltam be a helyzettől, alapból is azt gondolom, hogy nagyon kell figyelni, főleg a higiéniára, most fokozottan. Az időm nagy részében, 95 százalékban itthon vagyok, de járok orvoshoz, meg a legutóbbi vizsgálat után maszkban és kesztyűben bementünk Lacival a boltba, ahol nagyobb mennyiséget vásároltunk abból, ami kellett.”
  • „Azért egy hosszú listával nem mindig merem leküldeni, meg akkor jön a telefon, hogy melyik márkát kell venni, hiszen egy férfi nincs ehhez hozzászokva.”
  • „Laci vásárol be a családnak is, elviszi és az ajtó előtt leteszi a szatyrokat. Múltkor anyuéknak is ő segített, mivel ők a koruk miatt már veszélyeztetettek, nem nagyon járnak közösségbe, és Laci, de a szüleim sem szeretnék, ha én mentem volna hozzájuk. Nem is találkozunk most, de telefonon sokat beszélünk.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás