promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: összefogott a Nyuszi, a Fagyi, a Kutya és Sebestyén Balázs
Borítókép:  RTL Klub.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus elleni küzdelem a sztárokat is arra sarkallja, hogy maradjanak otthon!

A szakemberek, a politikusok, a celebek mind-mind arra kérik a lakosságot, hogy 

maradjon otthon!

Sajnos még mindig nagyon sokan nem tartják be ezt a kérést. Az internet különböző felületein képek és videók sokasága bizonyítja, hogy kicsik, nagyok, gyerekek, felnőttek, fiatalok és öregek naphosszat a bevásárlóközpontokban vagy a parkokban töltik az idejüket. Ennek megfékezésére a kormány március 28-tól kijárási korlátozást vezetett be Magyarországon.

Azonban a show-nak folytatódnia kell, így az RTL Klub egyik sikerműsora sem állhat le. Bár az Álarcos énekes felvételről megy, így a szereplők otthon tudnak maradni. A Blikk megkérdezte a Nyuszit, a Fagyit és a Kutyát, valamint Sebestyén Balázst, hogy mivel töltik az idejüket:

  • a Nyuszi imád bulizni, táncolni, ám most mégse mozdul ki: „Így próbáljuk lassítani a vírus terjedését. Ezzel nemcsak a saját egészségünket óvjuk meg, hanem a környezetünkben élőkét is, olyanokét, akik fontos munkát végeznek: a nővérekét, az ápolókét, orvosokét vagy a kereskedelemben dolgozókét, akik egytől egyig értünk dolgoznak! Ők az igazi szuperhősök a maszk mögött.” 
  • a Fagyi a nagymamájáért aggódik: „Sajnos most nem találkozhatunk egy ideig, de mindennap beszélünk telefonon. Mesélte, hogy a környéken, ahol él, egy kedves Jégkása kitett egy plakátot arról, hogy szívesen segít, így a mamámnak sem kell kimozdulnia otthonról, elég az ajtóig elsétálnia. Segítsetek ti is a körülöttetek élőknek, hogy újra együtt fagyizhassunk a nagyinkkal”. 
  • a Kutya a következőket nyilatkozta: „Imádok póráz nélkül futni a parkban, de most egy ideig le kell mondanom róla, ahogyan arról is, hogy a gazdin kívül más is megsimogasson. Szerencsére a napi sétaidő nem lett rövidebb. Hamarosan találkozunk a kutyafuttatóban! Ja, és mossátok meg a mancsaitokat! Együtt sikerül.”
  • Sebestyén Balázs a Rádió 1-en futó Balázsék című műsort is a saját házából vezeti: „Így nem ér minket annyi inger, mint korábban. Fura helyzet, de kezdjük megszokni, és két hét elteltével egész szépen kialakult a rendszerünk. Kétgyermekes apaként elmondhatom, hogy nehéz, küzdünk, de ezzel nyilván sokan így vannak. Beni már iskolás, tanulunk vele, hiszen folyamatosan kapja a feladatokat. Noellel könnyebb, hiszen ő még csak óvodás. Aki teheti, maradjon otthon, és tartsa be az előírásokat. Ez mindannyiunk érdeke!”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás