Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gordon Ramsay 500 embert rúgott ki szívtelenül a járvány miatt

Gordon Ramsay 500 embert rúgott ki szívtelenül a járvány miatt

Színes

Gordon Ramsay 500 embert rúgott ki szívtelenül a járvány miatt

Színes

Baranyecz János 07:07

Egy dolgozója szerint a híres mesterszakács rengeteg ember életét tette tönkre, miután bezárta a londoni éttermeit.

Az 53 éves sztárséfet, Gordon Ramsay-t szinte mindenki ismeri, hiszen a remek receptek mellett számos főzős reality műsort is köszönhetünk neki, mint például A pokol konyhája, vagy az Amerikai mesterszakács. Ezekből kiderül, hogy ő nem éppen a nyugalmáról híres, de legalább szórakoztató, és világszerte több éttermet is üzemeltet.

Most viszont a Metro információi szerint nagy balhé alakult ki, ugyanis bejelentette, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel bezárja az összes londoni vendéglátói egységét, és egyáltalán nem tudni még, hogy mikor nyitnak ki újra. Ez pedig elég nagy problémát jelent a dolgozók számára.

Az egyik séf, Anca Torpuc nagyon felháborodott, és nyilvánosságra hozta, hogy nagyjából 500 fő lett szinte napok alatt munkanélküli, és egyáltalán nem gondoskodtak róluk ebben a nehéz helyzetben, sőt, az se biztos, hogy visszaveszik őket az újranyitáskor. Nem tudja, hogy tud Gordon Ramsay nyugodtan aludni, miután ennyi ember életét tette tönkre ilyen szívtelenül.

A műsorvezető még nem reagált a kialakult botrányra, de azért rendszeresen frissíti az oldalát, most például az egyik új műsorát reklámozza. Jelenleg csak annyi tűnik biztosnak, hogy rá, és az üzletére is komoly hatással van az egész világot sújtó járvány, aminek sajnos a kirúgott dolgozók lettek a szenvedő áldozatai.

Borítókép: Gordon Ramsay / AFP