Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csodás szerenádot adott karanténban lévő apjának egy operaénekes

Csodás szerenádot adott karanténban lévő apjának egy operaénekes

Színes

Csodás szerenádot adott karanténban lévő apjának egy operaénekes

Színes

Toronicza Péter - 2020.03.27. 22:33

Még az is lehet, hogy új divatot fog teremteni ezzel.

A járvány miatt most nagyon nehéz mindenkinek, és valóban fontos, hogy odafigyeljünk a veszélyeztetett korban lévő szeretteinkre. Ha tehetjük, segítsünk az idősebb ismerőseinknek bevásárolni, ügyeket intézni, vagy csak hívjuk fel őket kicsit beszélgetni. Ilyenkor a magány enyhítése lényeges, és ezt Irit Stark izraeli operaénekesnő is jól tudta.

Irit édesapja, Michael Stark Európából tért haza, és emiatt azonnal karanténba került, így a lányával sem érintkezhetett szemtől szemben. Az énekesnő azt találta ki, hogy ettől függetlenül még tud adni neki egy rögtönzött szerenádot, ezzel teremtve egy kis jókedvet a környéken.  

A művésznő Bizet Carmen című operájának Habanera áriáját énekelte el, amit az édesapja a második emeleti erkélyről hallgatott végig. Az előadást a szomszédok és megkönnyezték az Euronews beszámolója szerint.

Nincs kizárva, hogy Irit afféle új divatot is fog teremteni ezzel, szóval amelyik zenész érzi ebben a lehetőséget, annak szerenádra fel!

Az már a szomorúbb vonzata az egésznek, hogy az operaénekesnő valószínűleg sokáig nem fogja látni az édesapját, mivel Izraelben bevezették a kijárási tilalmat a fertőzöttek számának drasztikus emelkedése miatt. Csütörtökön pont ezért negyvenhárom magyar állampolgárt hoztak haza Izraelből.

Borítókép: YouTube/Euronews

Legolvasottabb hírek