promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus miatt halt meg a Krokodil Dundee színésze
Borítókép:  Mark Blum 2009-ben / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyászol a filmvilág, hiszen a COVID-19 miatt egy ismert színész is elhunyt a héten.

A koronavírus járvány már szinte az egész világon gondot okoz, és Hollywoodot sem kímélte, hiszen kiderült, hogy többek között Idris Elba, Olga Kurylenko, Kristofer Hivju és maga Tom Hanks is a fertőzöttek között van.

A Metro sajnos most egy halálos áldozatról is beszámolt, aki nem más, mint a Krokodil Dundee, Te, A rejtély és például A hazugsággyáros szereplője, Mark Blum, aki 69 évesen, a koronavírus által okozott komplikációkba halt bele.

A Kétségbeesve keresem Susant elismert színésze nem csupán mozifilmekben és sorozatokban alkotott maradandót, de rengeteg színházi előadást is jobbá tett a játékával. Számos embernek fog hiányozni, Rosanna Arquette például így emlékezett meg róla:

„Rettenetesen sajnálom a családját és a rajongóit. Csodálatos színész, és egy remek, jóságos ember volt.”

A Playwright Horizons is megható sorokkal búcsúzott Mark Blumtól, akinek az egyik utolsó szerepét a Milliárdok nyomában című sorozatban elvileg idén láthatja a közönség:

„Szeretettel és nehéz szívvel emlékezik a Playwright Horizons a héten elhunyt Mark Blumra, aki egy kedves, régi barát, és igazi művész volt. Köszönjük Mark mindazt, amit a mi színházunknak, és a többinek is adtál világszerte. Hiányozni fogsz!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás