Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ruszó Tibi máris rengeteget költött az X-Faktoros nyereményéből

Ruszó Tibi máris rengeteget költött az X-Faktoros nyereményéből

Színes

BTP - 2020.03.26. 20:20

A kialakult helyzet miatt muszáj volt hozzányúlnia a pénzhez.

Ruszó Tibi még tavaly decemberben nyerte meg az X-Faktor tehetségkutatót. ByeAlex mentoráltja Vanek Andort és Zdroba Patrikot utasította maga mögé, előbbinek is amúgy Alex egyengette az útját a műsoron belül.

Tibinek beindult az élet, felköltözött Budapestre, és jött a tengernyi fellépési lehetőség. Azonban a koronavírus közbeszólt, és minden előadó roppant nehéz helyzetbe került. Az X-Faktor nyertesnek ráadásul nincsenek tartalékai, mint a befutott zenészeknek, neki most indult volna be a gyűjtögetés, azonban minden fellépését elhalasztották, illetve törölték.

„Jelenleg minden koncertem le van mondva a tiltás feloldásáig. Az egész ügynökség azon dolgozik, hogy a közeli dátumokra lekötötteket távolabbi időpontokra tudják áthelyezni. Van, ahol ezt meg lehet oldani, de ahol például egy bizonyos eseményhez vagy programhoz kötődött volna a fellépésem, ott törölték. Anyagilag is nehezen érint minket a helyzet, teljesen kiesett a fellépésekből származó bevételem, így az X-Faktoros nyereménypénzből élünk, amit ugye házvásárlásra szántam”

– nyilatkozta a Blikknek az énekes.  

Tibinek már több, mint két hete haza kellett mennie Balogújfaluba, mivel a családnak szüksége volt a segítségére. A község Szlovákiában van, így az énekes a határzár miatt jelenleg vissza sem tud jönni Budapestre, a párjával is csak interneten beszélnek. A pénzből azért is élt fel sokat, mivel a fővárosi albérletét sem akarja lemondani.

A rajongóknak ettől függetlenül nem kell lemondaniuk Tibi hangjáról, mivel a friss klipje, a Mindenem már elkezdte meghódítani a YouTube-ot.

Borítókép: YouTube/ZSHOWtime

Vissza a főoldalra.
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó