promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa az egész világnak megmutatta a melleit
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akár egy 18-as karikát is ki lehetne tenni az Instagramra.

Dua Lipa hétfőn még könnyek között beszélt arról, hogy az új albuma, a Future Nostalgia kiszivárgott az interneten. Mi is utána kutattunk, és a lemez valóban fent volt a torrenteken, de etikátlannak tartottuk, hogy előbb jelezzük nektek. Valószínűleg a csapatunk is nagy rajongója lesz az albumnak, mivel már az első megjelent dalok is fantasztikusan szóltak.

A Future Nostalgia hivatalosan április 3-án debütált volna, azonban így előre kellett hozni március 27-ére a megjelenést. A legtöbb rajongó gyaníthatóan így is oda-vissza végighallgatta, mert ilyenkor képtelenség kibírni, hogy ne töltse le az ember, még úgy is, ha később hallgatottságot ad neki Spotifyon, vagy éppen megvásárolja.

Dua Lipa hamar túltette magát a helyzeten és a promók közé az Instagramra felkerült egy csipkemelltartós fotó is, ami eléggé megosztja a közönségét. Egyes rajongók magától értetődően imádják, másik pedig úgy gondolják, hogy az énekesnő túl sokat mutat meg magából. Azért valljuk be őszintén, hogy az a melltartó valóban nem takar sokat.

Érdekes amúgy, hogy az Instagram nem kötött bele az irányelvei miatt, de úgy tűnik Lipa még pont nem lépte át azt a határt.

Az énekesnő friss albumát amúgy a magyar közönség is hallhatja majd élőben, mivel Dua Lipa visszatér a Szigetre.   

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás