promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel tölti az idejét a házi karanténban Borbás Marcsi
Borítókép:  MTVA
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gasztroangyal műsorvezetője tíz napja nem hagyta el az otthonát.

Tavaly karácsonykor ért véget a köztévé legnépszerűbb műsora, a Gasztroangyal, szóval a rajongók addig is az ismétlésekkel vigasztalódhatnak. Borbás Marcsi kimerült, mivel sok idő és energia volt felvenni egy-egy epizódot, így 2020-ra már nem újította meg a szerződését az MTVA-nál.

Egy év türelmet kért, aztán majd kiderül visszatér-e a képernyőre. Ha igen, akkor gondolom már csak úgy, hogy kevesebb részt fognak rögzíteni, mivel saját online portált üzemeltett férjével, ahol továbbra is foglalkozik a gasztro trendekkel, na meg a főzéssel is.

Szóval Marcsi otthon van, és pihen jelenleg a családjával. Csatlakozott ő is a maradj otthon kampányhoz, és nem hagyja el a lakást, csakis a kertbe megy ki, oda pedig azért, mert a kapálással tudja lekötni magát, ha ideges. Akik kertes házban élnek, azok szerintem sokan vannak így vele, hogy egy kis kertészkedéssel ki tudják kapcsolni az agyukat.

„Tíz napja vagyok itthon. Minden szeretetemet sugárzom azok felé, akik egy lakásban kell éljenek, és nincsen kertjük. Én egy szerencsés ember vagyok, mert ha feszülnek az idegeim, akkor kimegyek a kertbe, és kapálok egy kicsit. A nagyanyáink is megmondták, hogy a legjobb antidepresszáns a kapálás. (nevet) Meg a gyomtalanítás, a nehéz fizikai munka minden esetre. Nem kell, hogy naponta kétszer kitakarítsam a lakást, hogy ne feszüljenek szét az idegeim. Azok meg, akik bent vannak, megpróbálok ötleteket adni a honlapomon: tanuljanak meg kötni, hímezni, mindent, csak valami fizikai munkát, aminek kézzel látható eredménye van. Ilyen a főzés is”

– nyilatkozta a műsorvezető a TV2-es Mokkának.

Marcsi felhívta a figyelmet arra, hogy most tényleg ne csak az idős szeretteinkre, hanem minden idősre fokozottan vigyázzunk. Azt tanácsolta: mindenki találja meg a maga elfoglaltságát, legyen az az olvasás, nyelvtanulás, mivel főzni sem lehet egész nap, akármennyire is szereti az ember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás